От був смачний, возили по еколавкам ("хлібна хата", здається), але останнім часом спсувався рецепт. Смак пішов в бік соленості так, що перебиває все інше. Може хто знає міні-пекарні де можна справжній "кірпіч" купити? Дякую
я не дуже розумію що таке Дарницький у поєднанні з кірпіч, бо Дарницьким замінили справжній Український свого часу, а він круглий. Але справжній кірпіч можна купити в кіоску коло будинку О.Теліги 37б,в він у дворах стоїть. Там його на місці і печуть. був кіоск зі справжніми кірпічами коло М. Голосіівська, але там наводили лад і позносили мафи, то я не знаю як зараз, давно не був. Але це ті локації де я буваю, напевне такі є і в інших районах. В Таращі можна купити більш-менщ справжній кірпіч.
nickka 11.08.2023 20:37 пишет: я не дуже розумію що таке Дарницький у поєднанні з кірпіч, бо Дарницьким замінили справжній Український свого часу, а він круглий. Але справжній кірпіч можна купити в кіоску коло будинку О.Теліги 37б,в він у дворах стоїть. Там його на місці і печуть. був кіоск зі справжніми кірпічами коло М. Голосіівська, але там наводили лад і позносили мафи, то я не знаю як зараз, давно не був. Але це ті локації де я буваю, напевне такі є і в інших районах. В Таращі можна купити більш-менщ справжній кірпіч.
Офф. От був би хлоп з баблом, та налагодив би випуск паляниці, українського, такого що з нижньою скоринкою, булочки "за 3 копійки", рогалика закарпатського.... став би ще з більшим баблом.