Re: Порадьте де продається недорогий якісний ковролін
[Re: nickka] 12 августа 2023 в 17:01
nickka 12.08.2023 15:49 пишет: Дошки з 60х років лежать і нічого їм не сталося. На кухні коли стяжку робили зірвали підлогу а вони як нові, тільки фарби 10 шарів.
Того і лежать шо вентилюються. Загерметизуєш, за два роки згниють разом з ковроліном. Дуже морочитись з вентиляцією прийдеться. Пліснявити буде навіть те що лежить на полу по кутках, під стінами. В мене така біда є в домі.
[Re: nickka] 13 августа 2023 в 10:44
У кума в селі така сама ситуація з підлогою. Також застелив все коврами, вже декілька років нічого не пліснявіє. Взимку в ноги не так холодно і в дітям, які на полу гуляють, коли приїжджають до бабусі.
[Re: egorka] 13 августа 2023 в 15:20
ми досить докладно висвітлили питання чи доцільно використовувати ковролін при таких умовах і розглянули альтернативні варіанти. Але жодним чином не наблизилися до теми де ж купити дуже недорогий і дуже якісний ковролін. БУ килими мене чогось не тогось. Декілька килимів у мене своїх є і я їх використаю, якщо нічого іншого не куплю. Але у мене кімнати 3Х6 і 3Х4 і я поки що хочу одним шматком, а не декількома килимами.