autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
sarbkiev | Достоевский *
офтальмологія (хірургія)
17 августа 2023 в 15:42
Маю діагноз "внутрішній ячмінь" (хоча це більш схоже на халязіон), вже око відкрилось, та другий тиждень маю щось, що схоже на це

Безкоштовний черговий лікар сказав, якщо не пройде, треба буде розрізати, прописав лише каплі "тобрадекс", та дав зрозуміти "якісним" сервісом та першим питанням при зборі анамнезу, чого я прийшов до нього, а не в приватну клініку, чи взагалі до іншого лікаря
Завтра піду до приватного лікаря на додатковий огляд, та якщо призначить хірургічне втручання, хочу розуміти де краще це зробити.
Буду вдячний за поради, хто мав подібний клопіт і як зміг уникнути хірургічного втручання, якщо не вдалось, де це ліпше зробити?
hugo-smk | СуперСтар **
Re: офтальмологія (хірургія)
[Re: sarbkiev] 17 августа 2023 в 16:19
Я робив на Метробудівській,але то було давно дуже. Другий раз робив у того самого лікаря, але вже в приватному кабінеті - то трохи зашквар, але в цілому аби стерильно було.
Взагалі питання в тому, що вчасно треба почати краплі капати. Якщо момент упушено, то є ризик операції. Плюс у декого є схильність до такого, мені рекомендували якісь масажі робити щоб залози і протоки не закупорювались.
Cirax | Достоевский *
Re: офтальмологія (хірургія)
[Re: sarbkiev] 18 августа 2023 в 16:03
Дочку, по другому поводу оперировала Щадных Марина Александровна.
Одни положительные впечатления.
Взрослых тоже лечит.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 45 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 637