Я собі таке беру. Стерилізована натуральна їжа без консервантів. Зберігається без холодильника пів року. Гріється в мікрохвильовці. Навіть супи є, але я їх рідко беру.
Makovsky 20.08.2023 19:51 пишет: Впевнений що автоуа все знає ))) Готувати лінкуюсь…чесно. А ось собі та дитині би замовляв…дякую
Не пам'ятаю вже де - але спроба була. На другий день сказав - їжте то самі і став просто намагатися збалансовано харчуватися. Наприклад якщо м'ясо, то з обочами, а не вемішелькой або картоплею. Ну і таке інше
Я б таки порадив пошукати, може що дешевше буде...
Ціни зрозуміло що високі, а на двох. на 21 день пишуть, а в місяці 30 днів, то ще в 1,5 рази більше. Я коли жив сам з двома дітьми, і так само готувати ніяк, то міксував харчування. Кожен день навідувався після 20.00 в супермаркет і затарювався зі знижкою 40% у відділі гастрономії на весь наступний день. катлєткі, курочка гриль , риба і т.д. Все що там є перепробував. Один раз млинці з мясом не дуже попались, підозріло трошкі-кислуваті буди, я зїв, норм, дітям дав щось інше. Гарніри робив в мультиварці, ріс, гречка, булгур та ін. просто засипав, води в пропорцій і на програму 30-40 хв. Нічого взагалі складного. дитина може зробити, у мене так і було. Якщо нема мультиварки, то купи по ціна одного дня харчування. Шаурму вважаю нормальною їжею, не сміятись.
В ответ на: Гарніри робив в мультиварці, ріс, гречка, булгур та ін.
И без мультиварки можно сварить. Надо 300 грамм воды на один пакетик. Через 20 минут вытаскиваешь пакетик, разрезаешь и высыпаешь в тарелку. Очень вкусный и рассыпчатый рис получается. Есть ещё гречка и булгур, но я их не пробовал. А вот рис, ещё раз повторюсь, очень зашёл