Жене когда-то покупал вышиванку в "Етнодім", на подоле они, кажись. Что такое "не все деньги мира" - это сколько? Уже или ожидаемый бюджет оглашать или без этих приколов
romanyuk 23.08.2023 15:39 пишет: Власне питання де знайти бажано офлайн вишиванку для дівчинки 9-10 років не за усі гроші світу. Буду вдячний за підказки
коли мені терміново треба було малому вишиванку - я тупо загуглив "купити вишиванку ірпінь" і на третій точці знайшов те що треба було.
Якщо цікаво то є контакти дядька з Коломиї у якого є власне кустарне виробництво. Він може показати онлайн варіанти вишивки, а пошити вже за твоїми розмірами. Я у нього для малого замовляв вишиванку бо у нас родинна властивість - стандартні розміри нам не підходять. Рік тому десь 700 грн. коштувало.
GreenMile 23.08.2023 16:12 пишет: Жене когда-то покупал вышиванку в "Етнодім", на подоле они, кажись. Что такое "не все деньги мира" - это сколько? Уже или ожидаемый бюджет оглашать или без этих приколов
Мова про адекватні ціни, звісно краще дешевше. Бо за китайську тканину синтетичну з машинною вишивкою ну ніяк не хочеться платити ті гроші що просять
harald67 23.08.2023 18:15 пишет: Якщо цікаво то є контакти дядька з Коломиї у якого є власне кустарне виробництво. Він може показати онлайн варіанти вишивки, а пошити вже за твоїми розмірами. Я у нього для малого замовляв вишиванку бо у нас родинна властивість - стандартні розміри нам не підходять. Рік тому десь 700 грн. коштувало.