Paulskit 30.08.2023 10:18 пишет: А як там педаль гальма налаштована? Спочатку рекуперація, потім звичайні?
так, доречі, є опція one pedal drive, зручно, не треба ногу на гальмі тримати, щоб машина стояла в драйві
Мені щось ця фіча ні на електричках, ні на плагінах не подобається. Я про рекуперацію при натисканні педалі гальм. Дуже неконсистетний фідбек на ній і характеристика абсолютно не лінійна. На mild гібридах такого не зустрічав, вони ближчі до ДВЗ по цьому параметру.
Во многих "свежих" авто сейчас настраивается уровень рекуперации.
Paulskit 30.08.2023 13:51 пишет: Мені щось ця фіча ні на електричках, ні на плагінах не подобається. Я про рекуперацію при натисканні педалі гальм.
Так при one-pedal-drive її в принципі не треба натискати, хіба тільки за необхідності екстрено загальмувати. Якби не треба було тримати гальма щоб машина увімкнулась, у мене вже мабуть павутиння б наросло на тій педалі
Paulskit 30.08.2023 14:43 пишет: One-pedal-drive для мого стилю їзди взагалі не підходить, хоча іграшка цікава, так.
Мені чомусь здається що агресивно їздить таки меншість людей, і тому ремарка про "іграшку" зовсім некоректна. Для тих, хто їздить спокійно, це прям знахідка. Дуже бісить що у мене треба цей режим вмикати заново кожен раз коли вмикаєш машину, не можна лишити так назавжди.
відколи це 3008 став хетчбеком? такий же сув як і рав. і стосовно місця в салоні також можна посперечатись.
Навіщо сперичатися з очевидним? Ну реально 3008 менше Рава, можливо це і фактор добрих продажів в Євпропу, бо їм там в Євпропах завжди тісно паркуватися. Але у Рава гібрида реальний кліренс 16см, такий собі кросовер, як і Піжо.
Makovsky 28.08.2023 10:29 пишет: Проаналізував свої поїздки за останній час… Якщо авто може на електриці в день проізжати 50 км мінімум то для мене було файно. Цікавить середній розмір…бо ХС90 чуток завеликий… Доступ до електрики вільний) На що ще можно подивитись цікаве з такими умовами? Кросовер/4*4/ …
мелкий-2 04.09.2023 17:11 пишет: Все всегда отмечают, что вольво на пневме всегда была более жёсткая, посравнению с обычной.
Это,вроде, на MHEV на XC-90, с задней пневмой.
А тут на каждом колесе по баллону.
Я вот поездил на CX-60 PHEV с air suspension. Достаточно комфортно, но как оно будет без балонов? Разницв с обычным СХ-60 где-то 500 кг, так что обычный СX-60 не показательный.