Писали в ЗМІ що перекриття з 20 по 28. Може ще пару днів і відкриють, бо 1 вересня наближається із традиційним ущільненням заторів. Якщо ще й Хрещатик не буде проїзним, то буде жах.
harald67 29.08.2023 08:56 пишет: Писали в ЗМІ що перекриття з 20 по 28. Може ще пару днів і відкриють, бо 1 вересня наближається із традиційним ущільненням заторів. Якщо ще й Хрещатик не буде проїзним, то буде жах.
Майже рік живу не в Києві, а в іншому обласному центрі, і зараз розумію, що Київ - це клоака, в якому нема доріг, постійні затори, погане повітря і вічна проблема з паркуванням деінде. До чого це я? Та пофіг, що Хрещатик перекрили на тиждень, все одно, коли відкриють, нічого не зміниться
Михаил_N 30.08.2023 00:05 пишет: Майже рік живу не в Києві, а в іншому обласному центрі, і зараз розумію, що Київ - це клоака, в якому нема доріг, постійні затори, погане повітря і вічна проблема з паркуванням деінде. До чого це я? Та пофіг, що Хрещатик перекрили на тиждень, все одно, коли відкриють, нічого не зміниться
Михаил_N 30.08.2023 00:05 пишет: Майже рік живу не в Києві, а в іншому обласному центрі, і зараз розумію, що Київ - це клоака, в якому нема доріг, постійні затори, погане повітря і вічна проблема з паркуванням деінде. До чого це я? Та пофіг, що Хрещатик перекрили на тиждень, все одно, коли відкриють, нічого не зміниться
то ви ще у Львові не їздили
крім поганого повітря все інше суттєво гірше
Та їздив і не один десяток раз, але як кажуть "не плутайте туризм з еміграцією", тому не сперечаюсь