Якщо по Києву то мабуть немає. А по Трускавцю, та ще й на механіці - багато таких набереться.
Думаю що ні, там буде інша проблема, короткі поїздки на непрогрітому двигуні.
++, ще й місцевість горбиста доволі.
Можливо. Тут більше питання таке: якщо авто не під таксі, тобто пробіги, особливо містечком Трускавець, будуть не такі вже і великі, то наскільки принциповий той розхід палива: 9 л чи 11 л на 100 км?
камради - дякую усім за інфу, є про що подумати і подивитись по наявності. Є ще кілька моментів які треба уточнити у знайомої, щоб викрислити з цієї системи рівнянь кілька невідомих. Так що 1-2 дні роздумів та переборів варінатів буде.
kvadjagan 30.08.2023 17:10 пишет: Власне сабж, обираю для знайомої дешевенький паркетник на повному приводі (буде інколи мотатись в гори на пікнік), оптиммально на механіці і з витратою літрів до 10 газу-бензину по місту. По віку десь не старше 15 років. Поки в голові окрім паркетників ще варінти пиріжків на повному приводі, але я на них ніколи не їздив і не знаю як вони на бездоріжжі і взагалі в обслуговуванні. Класичні партеники більш зрозумілі.
Конкурентів Рено немає в цій ціновій ніші з витратою паливо до 7л в Києві. Але бюджет 9-10куе в нормальному стані. Туксон то взагалі якесь непорозуміння в усіх аспектах.
Був у мене Аутлендер перший 2008 року, 2 літри на механіці, 4х4, 10 літрів по Киїєву. Зараз бачу на дорозі його інколи, він здається і не старіє, все так і бігає. Плюс гідрікі для ГБО.
Researcher 31.08.2023 19:47 пишет: Був у мене Аутлендер перший 2008 року, 2 літри на механіці, 4х4, 10 літрів по Киїєву. Зараз бачу на дорозі його інколи, він здається і не старіє, все так і бігає. Плюс гідрікі для ГБО.
Насколько помню, в первом ауте постоянный полный провод и он ЖРЕТ. А так авто интересное, конечно.
Жрет 2,4 на автомате, за счёт коробки четырехступки. 2,0 на механике у меня больше 11 литров не ел, а летом и все 10 по Киеву. Тогда помню, машиной был очень доволен, даже менять смысла не видел, кроме как новизны хотелось.
камради, дякую усім за поради Але подивились кілька варіантів, порадились з сусідами в горах. Коротше кажучи, будуть не шукати позашляховик, а в складчину ремонтоувати дорогу в горному селі. Тобто там не просто мандри по горам взагалі по всім усюдах, а цілком конкретне село в горах і сусіди готови разом підрівняти дороги тракторцем і підсипати камінням та ін. Може так правильніше буде хоч десь дороги будуть ремонтуватись А при низкьому бюджеті вибирати живий позашляховик це прям надпотужна лотерея.
Researcher 31.08.2023 22:25 пишет: Жрет 2,4 на автомате, за счёт коробки четырехступки. 2,0 на механике у меня больше 11 литров не ел, а летом и все 10 по Киеву. Тогда помню, машиной был очень доволен, даже менять смысла не видел, кроме как новизны хотелось.
у меня 2,4 был на газу, 7 лет) по чекам и подсчетам, примерно 12 л газа на круг выходило
Туксон то взагалі якесь непорозуміння в усіх аспектах.
От має бути соромно вам так казати Новий перший Туксон за ті гроші свого часу був поза конкуренцією. Я свій (в базі на механіці) брав за 24500 $
І в б/в стані ціна також була класна
Продав знайомому за 10 к $ 10 років - 100 тис. км пробіг, в стані без підкрасів, але ті 100 тис. км він експлуатувався на межі можливостей (там де форда було шкода вбивати) І з машиною до цього часу все ок. Покупець задоволений
Єдине - що 10 л/100 км на Туксоні - нереально в теорії 12+ правда життя для застарілого мотору на 5 ст механіці
Туксон то взагалі якесь непорозуміння в усіх аспектах.
От має бути соромно вам так казати Новий перший Туксон за ті гроші свого часу був поза конкуренцією. Я свій (в базі на механіці) брав за 24500 $
І в б/в стані ціна також була класна
Продав знайомому за 10 к $ 10 років - 100 тис. км пробіг, в стані без підкрасів, але ті 100 тис. км він експлуатувався на межі можливостей (там де форда було шкода вбивати) І з машиною до цього часу все ок. Покупець задоволений
Єдине - що 10 л/100 км на Туксоні - нереально в теорії 12+ правда життя для застарілого мотору на 5 ст механіці
Я не прихильник тушкана і хюндаі взагалі. Але нахвалювати перший аутлендер і при цьому відкидати туксон? Це ж спільна розробка хюндаі та мітсубіші ще й крайслер доклав руку.