autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (325/325)

AM | Супер писатель! ***
Re: чи є сенс пересісти на електричку?
[Re: Paulskit] 26 ноября 2024 в 19:51
Paulskit 26.11.2024 19:03 пишет:

AM 26.11.2024 18:52 пишет:

3) куплю плагін так щоб і по місту можна було на електротязі, і по трасі норм.
До речі, 2 кейсу на форумі не зустрічав

Не памʼятаю як звуть камрада, купив e-Golf, потім вирішив продати його і Тур і купити e-Tron, потім щось передумав і, здається, залишив тільки Тур. Щось таке, але сходу не нагуглив повну історію.
Плюс сюди ж можна записати тих, хто дивився на електрику і не купив через обмеження.

То він, наскільки пам'ятаю і є 3й кейс - хоче купити X5 e50 - Плагін з батарейкою 20+ квт.
Ок, вище написали, що надумав на Е Трон + Тур
Змінено AM (19:52 26/11/2024)
HD_Zed | старожил
[Re: juiT] 26 ноября 2024 в 20:00
juiT 26.11.2024 19:10 пишет:

Так є, ніхто ні разу не виплав умови експлуатації в місті Києві або Львові. У всіх траса і спокійна їзда. При тому, жують одне й те саме вже 300 сторінок.
У того 18, хтось 16.7, там 17 5.
По трасі то все зрозуміло, а от в місті в заторах, і не одна поїздка, а десь з тиждень, з обігрівачем.

Бо всі іздять в Адєсу через Львів 3 рази на тиждень, в місті нікого не цікавить ізда.
Влітку паспортний, або х1,2 від паспортного. Взимку - якщо тен, як у мене, то х2...х3 від паспортного, а якщо тепловий насос, то х1,5...х2. Чим більший затор - тим більша доля обігріва салону, що логічно. Але витрата не має значення, якщо є шнурок в паркінгу.

Щодо досвіду Paulskit - співчуваю, коли бенефіти зробили собі, а весь геморой взвалили не тебе. Це як купити 20річне відро, бо дешево, а ти знайти нормальне СТО, нормальних елекриків, контору з запчастинами і порішай за талони, щоб дешевше було...
Gonchik74 | Супер писатель! **
[Re: AM] 26 ноября 2024 в 20:01
AM 26.11.2024 18:52 пишет:

Paulskit 26.11.2024 18:18 пишет:

nope 26.11.2024 18:11 пишет:

Взагалі згадується історія чоловіка, що мав два Порше, і щиро шкодував звичайних громадян, що живуть якось з усього одним Порше. Тобто для частих дальняків напевне треба мати друге Порше більш заточену під це автівку.

Так і є. Далі, якщо розвивати тему, то бачимо 2 варіанта, які, доречі, гарно простежуються і тут на форумі.
1) Купив електричку і маю ДВЗ. ДВЗ більшість часу стоїть, продам ДВЗ, бо обслуговувати і підтримувати в робочому стані все одно треба. А на дальняк якось потерплю.
2) Купив електричку і маю ДВЗ. З ДВЗ розлучатись не готовий, бо хочеться мати мобільність незалежно від умов. Утримувати 2 машини дорого, економії не виходить, продам електричку і залишу більш універсальне авто.
Так щоб було 2 авто, то напевно, поки це виключення, ніж правило.

3) куплю плагін так щоб і по місту можна було на електротязі, і по трасі норм.
До речі, 2 кейсу на форумі не зустрічав

я чувак з першої цитати і з останнього речення одночасно. Ситуація має шанс вирішитись наступним чином. Електричка поїде в більш теплу локацію з дешевшим кіловатом де і буде жити) Порше ще побореться за статус трасохода)
Paulskit | V.I.P **
[Re: HD_Zed] 26 ноября 2024 в 20:22
HD_Zed 26.11.2024 20:00 пишет:

Щодо досвіду Paulskit - співчуваю, коли бенефіти зробили собі, а весь геморой взвалили не тебе. Це як купити 20річне відро, бо дешево, а ти знайти нормальне СТО, нормальних елекриків, контору з запчастинами і порішай за талони, щоб дешевше було...

Поки що так і виглядає. Якщо відверто, то "купувати талони" було дешевше і менш напряжно, ніж зараз вирішувати проблеми з китайською електричкою.
Traveler | Дядя Сь **
[Re: juiT] 26 ноября 2024 в 21:29
juiT 26.11.2024 19:10 пишет:

Так є, ніхто ні разу не виплав умови експлуатації в місті Києві або Львові. У всіх траса і спокійна їзда. При тому, жують одне й те саме вже 300 сторінок.
У того 18, хтось 16.7, там 17 5.
По трасі то все зрозуміло, а от в місті в заторах, і не одна поїздка, а десь з тиждень, з обігрівачем.

Траса - тепличні умови для двз.
Місто - тепличні умови для електричок та гібридів
nope | ***
[Re: Абрвалг] 26 ноября 2024 в 21:29
Абрвалг 26.11.2024 18:38 пишет:

Paulskit 26.11.2024 18:29 пишет:

Ось власне про них я і писав, про "тепличні умови".
Ось, як приклад:
https://youtu.be/KepSvn_sLJU

Типу тест на 130 км/г, літо, пуста двополоска, їде на круїзі. Дякую, що хоч клімат не виключив.

на дальняк ( пусть даже условный) на электричке это надо иметь такой характер. есть же люди тошнящие в не зависимости от типа авто. они шо на спорт каре, шо на электричке, будут тошнить.

Я вибачаюся за особисте питання, а ти якось інакше їздиш на дальняк? Не на круїзі?
Абрвалг | IesuiT **
[Re: nope] 26 ноября 2024 в 22:24

В ответ на:

Я вибачаюся за особисте питання, а ти якось інакше їздиш на дальняк? Не на круїзі?

нет, в том плане, что не еду монотонно 120 км в час. я конечно использую это изобретение человечества ( не понимаю кстати особой прелести адаптивного), но а так я еду довольно быстро, на электричке я бы возле Житомира уже бы и заряжался:))).
Змінено Абрвалг (23:02 26/11/2024)
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: nope] 26 ноября 2024 в 22:55
Прикріплені файли (0 завантажити)
nope 26.11.2024 21:29 пишет:

Ось, як приклад:

Типу тест на 130 км/г, літо, пуста двополоска, їде на круїзі. Дякую, що хоч клімат не виключив.

на дальняк ( пусть даже условный) на электричке это надо иметь такой характер. есть же люди тошнящие в не зависимости от типа авто. они шо на спорт каре, шо на электричке, будут тошнить.

Та на круїзі
Просто є нюанси

Та на круїзіПросто є нюанси
Змінено Sashok_Accent (22:57 26/11/2024)
nope | ***
[Re: Sashok_Accent] 26 ноября 2024 в 23:18
Sashok_Accent 26.11.2024 22:55 пишет:

Та на круїзі
Просто є нюанси

І довго получається у такому трафіку їхати на цій швидкості? Розумію так, що це Угорщина, де загальний потік йде 120-140
nope | ***
[Re: Абрвалг] 26 ноября 2024 в 23:23
Абрвалг 26.11.2024 22:24 пишет:

В ответ на:

нет, в том плане, что не еду монотонно 120 км в час. я конечно использую это изобретение человечества ( не понимаю кстати особой прелести адаптивного), но а так я еду довольно быстро, на электричке я бы возле Житомира уже бы и заряжался:))).

Так, з таким підходом швидше ефективніше їхати 120 і заряджатися біля Рівного. Електричка не твоє, вичорківаєм
Абрвалг | IesuiT **
[Re: nope] 27 ноября 2024 в 00:14
не мое. совершенно.
разве что после войны купить для летания по городу ( нас то в ЕС, где строгий гестапо-режим, так быстро не возьмут), но тесла х она как бы не 5 копеек стоит, что бы купить "по приколу".
Сергёга | V.I.P ***
[Re: Paulskit] 27 ноября 2024 в 08:31
Paulskit 26.11.2024 18:18 пишет:

nope 26.11.2024 18:11 пишет:

Взагалі згадується історія чоловіка, що мав два Порше, і щиро шкодував звичайних громадян, що живуть якось з усього одним Порше. Тобто для частих дальняків напевне треба мати друге Порше більш заточену під це автівку.

Так і є. Далі, якщо розвивати тему, то бачимо 2 варіанта, які, доречі, гарно простежуються і тут на форумі.
1) Купив електричку і маю ДВЗ. ДВЗ більшість часу стоїть, продам ДВЗ, бо обслуговувати і підтримувати в робочому стані все одно треба. А на дальняк якось потерплю.
2) Купив електричку і маю ДВЗ. З ДВЗ розлучатись не готовий, бо хочеться мати мобільність незалежно від умов. Утримувати 2 машини дорого, економії не виходить, продам електричку і залишу більш універсальне авто.
Так щоб було 2 авто, то напевно, поки це виключення, ніж правило.

плагін
як хед енд шолдерс
Сергёга | V.I.P ***
[Re: Абрвалг] 27 ноября 2024 в 08:34

Ось, як приклад:

"я є Грут"
іноді на трасі ланоси обгоняють. і взагалі дуже некомфортно себе почуваю, коли мені дорогу дають (перестав вилазити в крайній лівий...бо якщо дорогу вже дали, то треба вже обгоняти, соромно вже цього не робити ....а я не хочу )
Сергёга | V.I.P ***
[Re: Абрвалг] 27 ноября 2024 в 08:35
Абрвалг 27.11.2024 00:14 пишет:

не мое. совершенно.
разве что после войны купить для летания по городу ( нас то в ЕС, где строгий гестапо-режим, так быстро не возьмут), но тесла х она как бы не 5 копеек стоит, что бы купить "по приколу".

біточок не так і дорого виходить поки розмитнення недороге
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: nope] 27 ноября 2024 в 09:19
nope 26.11.2024 23:18 пишет:

Sashok_Accent 26.11.2024 22:55 пишет:

Та на круїзі
Просто є нюанси

І довго получається у такому трафіку їхати на цій швидкості? Розумію так, що це Угорщина, де загальний потік йде 120-140

Достатньо довго аби було варто включати круїз
Абрвалг | IesuiT **
[Re: Сергёга] 27 ноября 2024 в 09:32
Сергёга 27.11.2024 08:35 пишет:

Абрвалг 27.11.2024 00:14 пишет:

не мое. совершенно.

біточок не так і дорого виходить поки розмитнення недороге

"не дорого " понятие относительное. но все же тесла х не так что б и дешево стоила ( если нормальная) как для игрушки. Периодически опаздываем в школу, по проспекту Ивасюка низко летим и опаздывает тесла x. Ох и стартует он со светофора, равных нет, не поспоришь:)).
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (325/325)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

9 користувачів і 131 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 261180