Друг хоче собі таку офіціальну 2-3 річну, рейстайл, на 260 к.с. в доволі простому виконані. Пробіг 20-40 тис км. Ганяти йому не треба, грошей є десь 60+. Років на 3-4.
А чому саме Макан? Конкретно цей варіант буде достатньо посереднім, але при цьому дорогим в обслуговуванні (я підозрюю, якщо написано офіційний, значить і далі буде офіційним не в гаражах?). Тобто особливих пелюшок від Порше не отримаєш, а по обслуговуванню буде не дешево.
Paulskit 05.09.2023 12:04 пишет: А чому саме Макан? Конкретно цей варіант буде достатньо посереднім, але при цьому дорогим в обслуговуванні (я підозрюю, якщо написано офіційний, значить і далі буде офіційним не в гаражах?). Тобто особливих пелюшок від Порше не отримаєш, а по обслуговуванню буде не дешево.
Каже, що невеликий кросовок. Макан класно їде з точки зору підвіскі, керується прекрасно і взагалі це-Порше.Салон дуже подобається. 3х літровий, зрозуміло ярче, але коштує +20кusd , та і йому не треба 5с до 100.
Обслуговувати буде на оф. сервісі. Поки що казали, що ТО раза в 2 дорожчі за VW. Йому ок.
Якщо подобається, то питань немає. Але мене саме базовий Макан не вразив взагалі і "це ж Порше" я там не відчув. Власник казав, що обслуговування на офіційному дороге, деталей не знаю, не вникав.
Paulskit 05.09.2023 14:09 пишет: Якщо подобається, то питань немає. Але мене саме базовий Макан не вразив взагалі і "це ж Порше" я там не відчув. Власник казав, що обслуговування на офіційному дороге, деталей не знаю, не вникав.
Дякую. Я теж не дуже розумію його захоплення, але ж ...
Greeny 05.09.2023 11:56 пишет: Друг хоче собі таку офіціальну 2-3 річну, рейстайл, на 260 к.с. в доволі простому виконані. Пробіг 20-40 тис км. Ганяти йому не треба, грошей є десь 60+. Років на 3-4.
До чого готовится? Які плюси і мінуси? Дякую
Плюси - воно якісне. Мінуси - все одно двотонний кросовер. За 60+ п‘ять років тому можна було новий купити, ну то таке. У мене один знайомий купив для траси. Наїздив сотню за три роки без жодних проблем. Як на мене він не вартий тих 60+.
Greeny 05.09.2023 11:56 пишет: Друг хоче собі таку офіціальну 2-3 річну, рейстайл, на 260 к.с. в доволі простому виконані. Пробіг 20-40 тис км. Ганяти йому не треба, грошей є десь 60+. Років на 3-4.
До чого готовится? Які плюси і мінуси? Дякую
Плюси - воно якісне. Мінуси - все одно двотонний кросовер. За 60+ п‘ять років тому можна було новий купити, ну то таке. У мене один знайомий купив для траси. Наїздив сотню за три роки без жодних проблем. Як на мене він не вартий тих 60+.
Я йому приблизно теж саме говорив. Кажу купи собі нову Volvo на бензині і буде якісне і практично преміум))