Термекс - це вже Чернівці)(made in China) По факту, доволі непогана марка бойлерів і популярна в Україні.Вони є і емальовані, і з нержавійки. Ті, хто пишуть про бойлери- поки працює, не зачіпати, ви так і з автомобілями поводитесь?)
В ответ на: Бо москальська вікі пише, що Електролюкс поганці, вони проти війни. А Зануссі належить Електролюксу.
Можна відкрити аппку для клімат-техніки Електролюкс тощо, Home Comfort на маркеті, та побачити розробника - Русклімат. А можна подивитися свіже кіно http://youtu.be/nicm-AaF13I?si=vkOCqTuamovNzmeB
А можна подивитися в інструкцію,а можна зайти в Фокстрот та почитати наліпки на бойлерах уважно.
Ппц, у вас аргументи. Якщо, наприклад, Русклімат - завозить Зануссі сірими схемами, то він стає власником марки? Чи, якщо в Зануссі є завод на території РФ - то РФ стає власником усього Зануссі? (якщо чесно - навіть тошно дивитися відео, з посиланнями на .ru. Не знаю, чому я це коментую. Давайте ще трохи аргументів, з посиланням на .ru, щоб спокійно вже вас забанити).
Наприклад, до того, що ви ігноруєте все інше написане. Мені, чесно кажучи, глибоко байдуже,чи станете ви "власником Зануссі, та Електролюкс", бо ні в моїх дописах, ні у логіці не було нічого про власність. Це ви щось таке вигадали. Будь-яка людина, яка працює на цьому ринку досить тривалий час, знає, як давно русклімат викупив собі право робити під цими марками водогрійки. Знає, що Термекс - це Пітєр, який косить під Італію і возить з конкретної китайської фабрики, бо не може з рфії. Це видно по документах, видно по сервісних центрах тощо. А вашу дивну ідею типу " РФ стає власником усього Зануссі" навіть коментувати неможливо, бо нема сенсу у цій фразі.
Простої перевірки того факту, що купити бойлер Електролюкс в жодному з магазинів Європи,який торгує побутовою технікою Електролюкс, неможливо, було б досить. Так само,як знайти цю техніку на сайті Електролюкс в Україні також неможливо.
В ответ на: навіть тошно дивитися відео, з посиланнями на .ru.
Посилання на Ютуб, аж ніяк не .ru Нащо так брехати?
В ответ на: Російське відео, про російську виставку, під описом відео
Я от під відео нічого не перевіряв, а ви - молодець. Але той факт,що росфірма показує новинки Електролюкс, який типу кудись там пішов з рф, вас не зацікавив.Очікувано.