igg 20.09.2023 21:38 пишет: Цвірінькає, на дачі, спати не дає Окрім фумігатора від комарів, нічого під рукою немає, порадьте, чим викурити гада-цикада)
Так а де цвірінькає? Ну тобто я розумію, що на дачі але де - в будинку всередині? Так може знайти по звуку і вигнати? Фумігаторів від цикад ще не бачив, але є в цілому від комах, включаючи тарганів, можна, звісно, спробувати.
igg 20.09.2023 21:38 пишет: Цвірінькає, на дачі, спати не дає Окрім фумігатора від комарів, нічого під рукою немає, порадьте, чим викурити гада-цикада)
Так а де цвірінькає? Ну тобто я розумію, що на дачі але де - в будинку всередині? Так може знайти по звуку і вигнати? Фумігаторів від цикад ще не бачив, але є в цілому від комах, включаючи тарганів, можна, звісно, спробувати.
Та десь усередині будинку, але зрозуміти, де саме, не вдається( Так всю ніч й цвірінькав, грам 100 самогонки(а перед тим, пару джин-тоніків) частково проблему закрили , але таки беруші треба купляти) дякую за лушні поради
ИМХО змиритися та чекати поки своєю смертю но помре...
ЗІ: у ковальсько-пресовому цеху, де робив мій батько, цвіркун жив у фундаменті 100-тонного пресу.... поки робота - все гепає і нічого не чутно... а коли обід - тиша, а воно "сюрррр".. чим воно в тому фундаменті харчувалося невідомо... але років 3 сюрчало... потім або звикли та перестали звертати увагу, або здохло...