hugo-smk 26.09.2023 11:37 пишет: Моє вже зовсім розлазиться в долонях. Цікавить "під ключ", тобто щоб не я знімав/ставив. Київ.
Місяць назад перешивав сідушку, з часом репнула шкіра. Перешили нормально і майстер сказав що його знайомий займається рулями. Найкращий майстер в Києві. Кому цікаво, можу написати контакт в лічку. Територіально Борщагівка.
Можу рекомендувати Юрія, в свій час його порекомендував мені Льоша Фетус, знаходиться(знаходився) на Залізничному шосе, телефон відправлю в ЛС. Якщо авто популярне, то можливий варіант підмінного керма. Тобто приїхав, твій зняли, підмінний поставили і гайда по своїм справам.
sly_fox 05.10.2023 17:26 пишет: тоже интересно, но можно новой почтой (руль сложный, уже снят и установлен подменный).
Предложений много, но нужно качество, пусть и дорого
Дозволю собі нагадати, що якісно і дорого - тут. https://hexcarbonshop.com/ Плюс можливість тотальної трансформації у щось цікавіше, ніж просто перешивка
Отож. Всім дякую за поради. Зупинився на варіанті Баранки,з огляду на фінансові і організаційні питання. На 11 приїхав,при мені кермо зняли, поставили підмінне, поїхав. На 19:30 вже було готово. По якості роботи- на перший погляд все ок,акуратний шов,без дефектів. Є питання до якості шкіри,але було очікувано,що таку,як рідна, знайти навряд вдастся. Ціна демократична. Враження позитивні.
hugo-smk 16.10.2023 20:44 пишет: Отож. Всім дякую за поради. Зупинився на варіанті Баранки,з огляду на фінансові і організаційні питання. На 11 приїхав,при мені кермо зняли, поставили підмінне, поїхав. На 19:30 вже було готово. По якості роботи- на перший погляд все ок,акуратний шов,без дефектів. Є питання до якості шкіри,але було очікувано,що таку,як рідна, знайти навряд вдастся. Ціна демократична. Враження позитивні.
а мені нова шкіра більше заходила. можливо тому що я вибирав найдорожчу шкіру. вважаю що то просто звичка. побачимо як буде з часом.
hugo-smk 16.10.2023 20:44 пишет: Отож. Всім дякую за поради. Зупинився на варіанті Баранки,з огляду на фінансові і організаційні питання. На 11 приїхав,при мені кермо зняли, поставили підмінне, поїхав. На 19:30 вже було готово. По якості роботи- на перший погляд все ок,акуратний шов,без дефектів. Є питання до якості шкіри,але було очікувано,що таку,як рідна, знайти навряд вдастся. Ціна демократична. Враження позитивні.
а мені нова шкіра більше заходила. можливо тому що я вибирав найдорожчу шкіру. вважаю що то просто звичка. побачимо як буде з часом.
Не знаю як пояснити) В мене авто старе, тоді матеріали були не такими,як зараз. Тому по сучасним міркам мені підібрали актуальний матеріал, але руки вже звикли до того "теплого лампового" керма) Але чесно кажучи, ні бажання,ні бюджету не було щось шукати "аутентичне". В руках не розлазиться вже, і на тому дякую.