хто сказав, що зараз не має платівок гарних? якщо ти їх не бачив, то це не означає, що їх нема так купити непросто але є компанія mobile fidelity ( позначка MOFI на дисках) крута аудіофільска якість тиражі невеликі, релізі виколбчно з самий крутим звучанням робить Original master recording на їх платівках пише завжди, так на релізах 70-80-х років все як треба-)
UA 03.02.2024 10:27 пишет: хто сказав, що зараз не має платівок гарних? якщо ти їх не бачив, то це не означає, що їх нема так купити непросто але є компанія mobile fidelity ( позначка MOFI на дисках) крута аудіофільска якість тиражі невеликі, релізі виколбчно з самий крутим звучанням робить Original master recording на їх платівках пише завжди, так на релізах 70-80-х років все як треба-)
А де я казав що зараз немає гарних платівок? Я казав зовсім інше - що сучасні вінілові платівки не мають жодних переваг над сучасними неперетиснутими цифровими носіями. Цифра звучатиме краще. Лише одні недоліки будуть у вініла. Я кажу про те, що отримати отой суто аналоговий звук можна лише з вінілових дисків, мастертейпи яких були записані у аналозі у період приблизно з 1970 (бо раніше самі студійні записи були не дуже якісні) по приблизно 1982 роки. Бо після 1982 приблизно року музику у студіях поступово почали писати у цифрі. Тобто зараз є дуже якісні сучасні вінілові диски, але ця ж музика на сіді або з неперетиснутого джерела в інеті звучатиме краще, якщо усі інша апаратура приблизно однакового рівня.