autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Paulskit | V.I.P **
Re: Розкажіть за Opel
[Re: juristkostya] 12 февраля 2024 в 13:01
juristkostya 12.02.2024 12:35 пишет:

умиляет, насколько уверенно вы судите о моих личных потребностях. Наверное, следите за мной не первый год :-)

А для кого ти тоді все те що вище перечислив? Ось камрад з сусідньої теми дивиться електричку щоб дітей в школу возити. Навіщо йому геометрична прохідність по Києву, рєзіна побільше і пластику замість мʼяких покриттів? Щоб що?
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: juristkostya] 12 февраля 2024 в 13:23
juristkostya 12.02.2024 12:17 пишет:

Paulskit 11.02.2024 18:37 пишет:

А спробуй знайти не практичне авто з мас маркету. Дуже складно це зараз.

практичное авто немыслимо без геометрической проходимости на уровне примерно "девятки" и резины нормального профиля (60, лучше 70). Ещё, очень желательно иметь неприхотливость к топливу примерно на том же уровне. Побольше платика и резины по низу салона, поменьше ворсистых покрытий; только пластик/резина и никакого ворса в багажнике.
И вариантов с таким набором качеств в массовом сегменте не сказать что каждое первое. Даже не каждое второе.

Рекомендую купити собі девятку і радуватись. Судячи з вимог вона підходить ідеально.
juristkostya | СуперСтар *
[Re: Paulskit] 14 февраля 2024 в 12:15
Paulskit 12.02.2024 13:01 пишет:

juristkostya 12.02.2024 12:35 пишет:

умиляет, насколько уверенно вы судите о моих личных потребностях. Наверное, следите за мной не первый год :-)

А для кого ти тоді все те що вище перечислив? Ось камрад з сусідньої теми дивиться електричку щоб дітей в школу возити. Навіщо йому геометрична прохідність по Києву, рєзіна побільше і пластику замість мʼяких покриттів? Щоб що?

А для кого вы в соседней теме писали
Paulskit 12.02.2024 11:38 пишет:

У знайомого XPeng P7, було невелике ДТП, запчастини чекає вже півроку. Добре що авто на ходу і може їздити, хоч і в не дуже гарному вигляді.

?

Очевидно, что машина без адекватной сервисной поддержки - это непрактично.
Очевидно, что машина, слишком чуствительная к качеству топлива - это непрактично.
И так далее по всем пунктам.

Безусловно, можно принять решение в пользу, например, внешней эстетики. Но это не отменяет того факта, что распространённые модели практичнее экзотических.
Точно так же, можно принять решение в пользу более уютного и красивого салона, но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.
[Re: HDC1] 14 февраля 2024 в 12:18
HDC1 12.02.2024 13:23 пишет:

Рекомендую купити собі

Если не трудно, поищите созданные мною темы "прошу совета..." и там изложите свои соображения. Спасибо за понимание.
Seeker | приверженец
[Re: juristkostya] 14 февраля 2024 в 13:09
juristkostya 14.02.2024 12:15 пишет:

но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.

Пластик в багажнику легко дряпається і виглядає не дуже. На ворс можна щось пролити, що залишаться плямі, які неможливо вивести. Але - мав у володінні машину протягом 14 років з повністю ворсовим багажником і з постеленим ворсовим ковром. Коли її віддавав, стан багажника був близький до нового. Використовувався він при цьому постійно за потребою. Тому, що практичніше - це питання до того які особловисті експлуатації.
YSK | V.I.P **
[Re: Seeker] 14 февраля 2024 в 13:21
Seeker 14.02.2024 13:09 пишет:

Тому, що практичніше - це питання до того які особловисті експлуатації.

Або до власника і його ставлення до авто. Можна перевезти цемент в багажнику, завчасно підстеливши якусь плівку, чи взагалі упакувати ті мішки в окремі пакети, а можна возити з городу тещі картоплю насипом, знаю особисто одного такого. Потім в таке авто і сісти гидко.
Змінено YSK (13:22 14/02/2024)
Paulskit | V.I.P **
[Re: juristkostya] 14 февраля 2024 в 13:24

Очевидно, что машина, слишком чуствительная к качеству топлива - это непрактично.

Безусловно, можно принять решение в пользу, например, внешней эстетики. Но это не отменяет того факта, что распространённые модели практичнее экзотических.
Точно так же, можно принять решение в пользу более уютного и красивого салона, но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.

У мене відчуття, що ти не зовсім правильно розумієш значення слова "практично". Я там на попередній сторінці скидав, "пов'язаний із життєвими, реальними потребами". Якщо твої потреби це комфорт, то ворс/мʼякі покриття значно практичніші ніж пластик чи голий метал. Якщо твої потреби це комерційні перевезення, тоді метал/пластик будуть більш практичними.
Під мої особисті потреби 340 (і саме в седані, а не універсалі) супер практичний варіант. Єдина конкретна претензія - велика вага, 1725 кг для такого авто забагато.
Traveler | Дядя Сь **
[Re: juristkostya] 14 февраля 2024 в 13:24

І яка ж машина у тебе. Яка відповідає всім твоїм критеріям?
YSK | V.I.P **
[Re: Traveler] 14 февраля 2024 в 14:02
Traveler 14.02.2024 13:24 пишет:

Під той опис "практичного авто" підпадає Шніва, Сандреро і Дастер, ну або якась комерція.
Seeker | приверженец
[Re: YSK] 14 февраля 2024 в 14:18
YSK 14.02.2024 14:02 пишет:

Під той опис "практичного авто" підпадає Шніва, Сандреро і Дастер, ну або якась комерція.

по пореднім повідомленням зробив висновок що Октавія універсал атмо на газу і Таврія
YSK | V.I.P **
[Re: Seeker] 14 февраля 2024 в 14:22
Seeker 14.02.2024 14:18 пишет:

В ответ на:

...

по пореднім повідомленням зробив висновок що Октавія універсал атмо на газу і Таврія

Там було про пластиковий обвіс здається, в Октавії такого не має.
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: Seeker] 14 февраля 2024 в 15:16
Seeker 14.02.2024 14:18 пишет:

В ответ на:

...

ЕЕЕ, Октавія буде не практичною, бо там кліренс не для бездоріжжя, ще й ворс може десь в машині зустрітись. Саме тому я йому пропонував жигуля взяти.
[Re: Traveler] 14 февраля 2024 в 16:51

читайте тему: я как раз начал с того, что такую хрен найдёшь
[Re: Paulskit] 14 февраля 2024 в 17:02
Paulskit 14.02.2024 13:24 пишет:

Я там на попередній сторінці скидав, "пов'язаний із життєвими, реальними потребами".

можно подумать, вы премещаетесь по воздуху на ковре-самолёте, а не по реальным дорогам.
[Re: HDC1] 14 февраля 2024 в 17:05
HDC1 14.02.2024 15:16 пишет:

Саме тому я йому пропонував жигуля взяти.

во-первых, "девятка" - это не "жигуль", завсегдатаю автомобильного форума стыдно не знать.
Во-вторых, не пишите о том, в чём не разбираетесь."Девятка" у меня в семье была, больше 100т.км проехали, и я точно знаю, что с практичностью у неё далеко не всё айс.
Lusha | V.I.P **
[Re: juristkostya] 14 февраля 2024 в 17:51
juristkostya 14.02.2024 16:51 пишет:

читайте тему: я как раз начал с того, что такую хрен найдёшь

в будь-якому разі, не існує абсолютно практичних машин.
YSK | V.I.P **
[Re: juristkostya] 14 февраля 2024 в 20:04
juristkostya 14.02.2024 17:05 пишет:

во-первых, "девятка" - это не "жигуль",

А що ж тоді, таз? Так таз теж жигуль. Було таке щастя в сім'ї, від 0 до 130 ткм накатала. Якщо коротко, корч.
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

1 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7094