juristkostya 12.02.2024 12:35 пишет: умиляет, насколько уверенно вы судите о моих личных потребностях. Наверное, следите за мной не первый год :-)
А для кого ти тоді все те що вище перечислив? Ось камрад з сусідньої теми дивиться електричку щоб дітей в школу возити. Навіщо йому геометрична прохідність по Києву, рєзіна побільше і пластику замість мʼяких покриттів? Щоб що?
Paulskit 11.02.2024 18:37 пишет: А спробуй знайти не практичне авто з мас маркету. Дуже складно це зараз.
практичное авто немыслимо без геометрической проходимости на уровне примерно "девятки" и резины нормального профиля (60, лучше 70). Ещё, очень желательно иметь неприхотливость к топливу примерно на том же уровне. Побольше платика и резины по низу салона, поменьше ворсистых покрытий; только пластик/резина и никакого ворса в багажнике. И вариантов с таким набором качеств в массовом сегменте не сказать что каждое первое. Даже не каждое второе.
Рекомендую купити собі девятку і радуватись. Судячи з вимог вона підходить ідеально.
juristkostya 12.02.2024 12:35 пишет: умиляет, насколько уверенно вы судите о моих личных потребностях. Наверное, следите за мной не первый год :-)
А для кого ти тоді все те що вище перечислив? Ось камрад з сусідньої теми дивиться електричку щоб дітей в школу возити. Навіщо йому геометрична прохідність по Києву, рєзіна побільше і пластику замість мʼяких покриттів? Щоб що?
А для кого вы в соседней теме писали
Paulskit 12.02.2024 11:38 пишет: У знайомого XPeng P7, було невелике ДТП, запчастини чекає вже півроку. Добре що авто на ходу і може їздити, хоч і в не дуже гарному вигляді.
?
Очевидно, что машина без адекватной сервисной поддержки - это непрактично. Очевидно, что машина, слишком чуствительная к качеству топлива - это непрактично. И так далее по всем пунктам.
Безусловно, можно принять решение в пользу, например, внешней эстетики. Но это не отменяет того факта, что распространённые модели практичнее экзотических. Точно так же, можно принять решение в пользу более уютного и красивого салона, но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.
juristkostya 14.02.2024 12:15 пишет: но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.
Пластик в багажнику легко дряпається і виглядає не дуже. На ворс можна щось пролити, що залишаться плямі, які неможливо вивести. Але - мав у володінні машину протягом 14 років з повністю ворсовим багажником і з постеленим ворсовим ковром. Коли її віддавав, стан багажника був близький до нового. Використовувався він при цьому постійно за потребою. Тому, що практичніше - це питання до того які особловисті експлуатації.
Seeker 14.02.2024 13:09 пишет: Тому, що практичніше - це питання до того які особловисті експлуатації.
Або до власника і його ставлення до авто. Можна перевезти цемент в багажнику, завчасно підстеливши якусь плівку, чи взагалі упакувати ті мішки в окремі пакети, а можна возити з городу тещі картоплю насипом, знаю особисто одного такого. Потім в таке авто і сісти гидко.
Очевидно, что машина без адекватной сервисной поддержки - это непрактично. Очевидно, что машина, слишком чуствительная к качеству топлива - это непрактично. И так далее по всем пунктам.
Безусловно, можно принять решение в пользу, например, внешней эстетики. Но это не отменяет того факта, что распространённые модели практичнее экзотических. Точно так же, можно принять решение в пользу более уютного и красивого салона, но это не отменяет того факта, что пластиковые покрытия намного практичнее ворсовых.
У мене відчуття, що ти не зовсім правильно розумієш значення слова "практично". Я там на попередній сторінці скидав, "пов'язаний із життєвими, реальними потребами". Якщо твої потреби це комфорт, то ворс/мʼякі покриття значно практичніші ніж пластик чи голий метал. Якщо твої потреби це комерційні перевезення, тоді метал/пластик будуть більш практичними. Під мої особисті потреби 340 (і саме в седані, а не універсалі) супер практичний варіант. Єдина конкретна претензія - велика вага, 1725 кг для такого авто забагато.
І яка ж машина у тебе. Яка відповідає всім твоїм критеріям?
Під той опис "практичного авто" підпадає Шніва, Сандреро і Дастер, ну або якась комерція.
Під той опис "практичного авто" підпадає Шніва, Сандреро і Дастер, ну або якась комерція.
по пореднім повідомленням зробив висновок що Октавія універсал атмо на газу і Таврія
читайте тему: я как раз начал с того, что такую хрен найдёшь
HDC1 14.02.2024 15:16 пишет: Саме тому я йому пропонував жигуля взяти.
во-первых, "девятка" - это не "жигуль", завсегдатаю автомобильного форума стыдно не знать. Во-вторых, не пишите о том, в чём не разбираетесь."Девятка" у меня в семье была, больше 100т.км проехали, и я точно знаю, что с практичностью у неё далеко не всё айс.
читайте тему: я как раз начал с того, что такую хрен найдёшь
в будь-якому разі, не існує абсолютно практичних машин.