nickka 13.06.2024 07:45 пишет: може не місцеві і не знають що справа машина проходить? Бо багато де візуально здається що там не вистачить місця пролізти
Панамера, буси, автобуси... не проходять. Полюбе, обганяти трамвай зліва .... поліції повно - не бояться.
HC-man 26.05.2024 14:52 пишет: .... Возмущение понятно. Сам во Львове часто бывал до войны. Предпочитал машину оставлять на платной стоянке и передвигаться на местном такси. Но покажи мне город в Украине, пусть не с идеальными дорогами, хотя бы как в столице на 3+.
Два завода асфальтных на город только работали. И это благодаря мэру. А садики, школы, бассейн новый, ледовый каток новый отстроенные. Во Львов приехал, ребёнка в садик сдал и увидел эти поборы. На всё. Давайте площадку детскую сделам и т.п. Всё с СССРа осталось. Так как Садовой ворует всё во Львове и всех устраивает местных меня удивляет.
kym 10.03.2025 22:44 пишет: кх-гм... та же дорога, тот же навигатор, тот же маршрут.... вставную челюсть лучше вынуть, а после Львова вставить ничего не изменилось...
и еще раз скажу - кабы а во Львове жил, я бы знал лушие объезды но при случайных поездках смотрю на навигатор
так что не нужно меня лечить
Вулиця Шевченка(щонайменше від центру до Янівського) повністю відремонтована. абсолютно нове покриття Те саме і Богдана Хмельницького. від центру і до АС-2 Тому для чого ти пишеш відверту неправду зараз=брешеш ?
kym 10.03.2025 22:44 пишет: кх-гм... та же дорога, тот же навигатор, тот же маршрут.... вставную челюсть лучше вынуть, а после Львова вставить ничего не изменилось...
и еще раз скажу - кабы а во Львове жил, я бы знал лушие объезды но при случайных поездках смотрю на навигатор
Вулиця Шевченка(щонайменше від центру до Янівського) повністю відремонтована. абсолютно нове покриття Те саме і Богдана Хмельницького. від центру і до АС-2 Тому для чого ти пишеш відверту неправду зараз=брешеш ?
как вам нравится обзывать меня "брехуном", если я сказал то, что вам не нравится
я проехал своей машиной, как прыгал так и прыгает, никаких ремонов нету между от Хмельницкого до Шевченко от въезда в город Богдана Хмельницкого и до поворота напротив сильпо или эпицентра следующий (Гринченка-?) или что там - новое как повернул на Гринченка и аж до резкого поворота на Шевченка - все как и было если правильно помню, то по Мазепы-Чорновола-Ерошенка-Шевченко - выбирает навигатор посмотрел навик - маршрут такой Хмельницкого-Гриченка-Мазепы-Варшавская-Тунельная-Винницкая-Ковча-Шевченко этот маршрут предлагает айгоу каждый год, по нему и еду
прошлый раз соскочили на то, что кто-то своей машиной проехал и все нормально это - не нормально так трясись
как вам нравится обзывать меня "брехуном", если я сказал то, что вам не нравится
я проехал своей машиной, как прыгал так и прыгает, никаких ремонов нету между от Хмельницкого до Шевченко от въезда в город Богдана Хмельницкого и до поворота напротив сильпо или эпицентра следующий (Гринченка-?) или что там - новое как повернул на Гринченка и аж до резкого поворота на Шевченка - все как и было если правильно помню, то по Мазепы-Чорновола-Ерошенка-Шевченко - выбирает навигатор посмотрел навик - маршрут такой Хмельницкого-Гриченка-Мазепы-Варшавская-Тунельная-Винницкая-Ковча-Шевченко этот маршрут предлагает айгоу каждый год, по нему и еду
прошлый раз соскочили на то, что кто-то своей машиной проехал и все нормально это - не нормально так трясись
все бесполезно не доказать
прыгайте и дальше, если это у вас норма
Так і є. Дороги жахливі. Ті, що Ви описали,прямо в центрі, за ляльковим театром, Підвальна, верх Личаківської взагалі [*****], Тракт.... Інша справа, наскільки вони все ще адекватні для третього року війни.
Дороги то ще так-сяк. Хоча я тільки Київсською до центру, а потім по Городоцькій. Ну на пневмі навіть телефон не падав з підставки ( в мене без фіксації) А от стан старих будинків... Мене просто щокуваав. ЯК ТАК МОЖНА??? в центрі міста істроичні будівлі просто осипаються на очах. Лвів'яни - ви мене шокували в найгіршому сенсі. Невже маючи приміщення/офіс у такому будинку вам нема грошей на пару відер розчину для укріплення штукатурки? Де поділися всі затишні кафешки ( я не беру до уваги понти на площі Ринок) щоб просто пообідати. Вайпи, бухло, сексшопи... Слово на пиз та дець - єдине що я хміг сказати. Інше було просто нецензурно.
на що є попит - те і відкривають. А старовинні будівлі жаль, особисто мені - школу на вулиці Шухевича, вікна у вікна з готелю Ібіс. Така красива споруда і в такому стані...
Містечкового патріотизму не буду демонструвати. Бо по факту так і є. Дороги - гі...но. З одного боку так - війна, з іншого - якщо понаєхам око ріже, виходить, що в інших містах ситуація краща. Ще з фішок Львова 21-го століття - жахлива пилюка і бруд на дорогах. Цілу зиму дороги щедро засипали болотоподібною сумішшю, яка тепер підсохла і з вітром активно літає у вигляді пилових бур (так)), "буря" в родовому відмінку множини буде "бур", сам в шоці). Тобто ідеально чиста машина за пів дня паркування стає такою, по якій можна писати пальцем.
Ще з фішок Львова 21-го століття - жахлива пилюка і бруд на дорогах. Цілу зиму дороги щедро засипали болотоподібною сумішшю, яка тепер підсохла і з вітром активно літає у вигляді пилових бур (так)), "буря" в родовому відмінку множини буде "бур", сам в шоці). Тобто ідеально чиста машина за пів дня паркування стає такою, по якій можна писати пальцем.
та у Києві так само після зими, але вже почали прибирати.
Ще з фішок Львова 21-го століття - жахлива пилюка і бруд на дорогах. Цілу зиму дороги щедро засипали болотоподібною сумішшю, яка тепер підсохла і з вітром активно літає у вигляді пилових бур (так)), "буря" в родовому відмінку множини буде "бур", сам в шоці). Тобто ідеально чиста машина за пів дня паркування стає такою, по якій можна писати пальцем.
ІМХО, Львову до Києва ще далеко. Для мене Київ - це забудова усього плюс обписані стіни де тільки можливо. А коли йду по Подолу завжди згадую назву п'єси Подеревянського "Блєск і ніщєта підарасів")))
ІМХО, Львову до Києва ще далеко. Для мене Київ - це забудова усього плюс обписані стіни де тільки можливо. А коли йду по Подолу завжди згадую назву п'єси Подеревянського "Блєск і ніщєта підарасів")))
Щодо забудова де попало - важко не погодитись. І хоч і пописані багато де, але хоч не сипляться ( хоча-б фасади). Звісно наша мерія теж далеко не святі
Львовян устраивает. Советские садики, школы с советским же ремонтом. Отсутсвие дорог и массу всего. Тут как на паРаше не сменяемость власти к этому приводит.