Paulskit 03.10.2023 19:22 пишет: після G20 ти з дурнуватою посмішкою виходиш і хочеться піти на ній ще кудись поїхати, то після Ауді у мене було просто "ну наче норм"
Твою трійку справедливо б було порівнювати з S4, а не 252-сильною пєрдєлкою)) G20 мені ще мацати не доводилося, але вступлюся за Авді: B9 набагато модерновіша за F30. Мабуть ти в останню давнувато сідав.
В рестайлі ситуація краще, але все одно, те що тачка 2015 року не приховаєш. Екрани маленькі, графіка примітивна. Я погоджуюсь на рахунок S4, але вона все одно повільніша і старіша за G20, двигун висить за віссю і т.д. Це можна простити за 40к, але за майже 70 євро вже сам розумієш. Мерс по повадкам значно ближче до G20 ніж до Ауді. І був би непоганим варіантом. Але ущербний салон зводить все на ні.
Где экран маленький? У меня большой экран + расширенная приборка с экраном и графикой нормальной. Тут вообще замечаний нет.
Мова про A4 B9. Ось це топова мультимедійка в авто 2023 року від преміального бренду.
P.S. Може звучати так, що я накидаю на A4, але це скоріше від розчарування. Відчуття, що Audi просто забула випустити оновлення і відстає майже на покоління від конкурентів. У Mercedes абсолютно нова модель, у BMW ось LCI вийшов достатньо вдалий. В A4 ж в рестайлі помітних змін майже не було, крім зовнішності, яка імхо, стала гірше, ніж в доресті. Таке щось. Дивлячись на A6 і A7 ти бачиш що Ауді може краще і значно, але на А4 наче забили. Це все субʼєктивна думка звісно, в ізоляції корчик непоганий, головне не намагатись його порівнювати з конкурентами і просити знижку.
Paulskit 04.10.2023 15:26 пишет: Мова про A4 B9. Ось це топова мультимедійка в авто 2023 року від преміального бренду.
P.S. Може звучати так, що я накидаю на A4, але це скоріше від розчарування. Відчуття, що Audi просто забула випустити оновлення і відстає майже на покоління від конкурентів. У Mercedes абсолютно нова модель, у BMW ось LCI вийшов достатньо вдалий. В A4 ж в рестайлі помітних змін майже не було, крім зовнішності, яка імхо, стала гірше, ніж в доресті. Таке щось. Дивлячись на A6 і A7 ти бачиш що Ауді може краще і значно, але на А4 наче забили. Це все субʼєктивна думка звісно, в ізоляції корчик непоганий, головне не намагатись його порівнювати з конкурентами і просити знижку.