На шару скоріш за все ніяк. Бери звіт через той же карвертікал, але не факт, що побачиш те що хочеш.
Я про шару ніде не писав. Карвертікал не хочу, рекламують його з кожного утюга, немає довіри. Ти правильно кажеш, не впевнений що він по Европі нормально працює.
На шару скоріш за все ніяк. Бери звіт через той же карвертікал, але не факт, що побачиш те що хочеш.
Я про шару ніде не писав. Карвертікал не хочу, рекламують його з кожного утюга, немає довіри. Ти правильно кажеш, не впевнений що він по Европі нормально працює.
Я до того, що той же карвертікал відригне всю інфу яка йому доступна в базах. Відповідно за умови наявності інформації в тих базах. Але може бути так, що бабло заплатив, а звіт отримав пустий. По лізинговим авто повинна бути вся історія, теоретично. Якщо визначився з моделлю, спробуй пошукати профільні групи в тєлєзі, там вже питай чим і як краще почитати пробіг на авто. По дизелю бажано глянути як дує турбіна і як ллють форси. По такій як в мене можна почитати пробіг через OBD і OPL DTC Reader.