UA 21.10.2023 12:22 пишет: так там територія пар кв км підходить якщо так-) а він сказав напроти Гудвайну, це вже досить конкретно-))
Так за Гудвайном лікарня ж Та і хіба то гора, шо крім бубару на неї ніяк?))
напроти! і там як раз Печерський узвіз-)
Та ясно, що навпроти. Я ж тобі й кажу: стидно не знати де (гіпотетично) є шо підкорювати на тому Печерську на тому Субару. Не Шовковичну ж, на яку будь-який немісцевий таксист на Ланосі з лисою гумою не по сезону спокійно виїжджає в ожеледицю. Там в камрада завдання серйозні!)
UA 21.10.2023 12:22 пишет: так там територія пар кв км підходить якщо так-) а він сказав напроти Гудвайну, це вже досить конкретно-))
Над Гудвайном ніякої лікарні немає. Там вулиця Івана Марьяненка і прям над Гудвайном будинок у якому жила Тетяна Яблонська а зараз живе Лесь Подервянський. Над цією вулицею вже вулиця Костя Гордієнка, а ще вище — Вулиця Богомольця.
Над Гудвайном ніякої лікарні немає. Там вулиця Івана Марьяненка і прям над Гудвайном будинок у якому жила Тетяна Яблонська а зараз живе Лесь Подервянський. Над цією вулицею вже вулиця Костя Гордієнка, а ще вище — Вулиця Богомольця.
То я трохи спростив про лікарню. Я більше до того, що гора там така собі.
Абрвалг 20.10.2023 14:27 пишет: Дом хорошо если никуда не надо ездить, дети уже живут отдельно и еще есть парочка социал прислуг, один косит-стрижет, убирает снег и т.п. , а вторая в доме убирает.