autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Комплектація vs вік/пробіг автомобіля (4/4)

Disnake | Достоевский *
Re: Комплектація vs вік/пробіг автомобіля
[Re: batal] 10 октября 2023 в 21:23
batal 10.10.2023 16:30 пишет:

В ответ на:

якщо траєкторія руху пішохода і авто перетинаються - це і є МОЖЕ, бо якщо перетнуться це вже ДТП, але авто не знає що траєкторія може змінитися в останню мить якщо на це нічого не вказує

Ще раз, є асситенти, є автопілот. Як на мене, функція прогнозування поведінки інших учасників руху притамана автопілоту,

Про камери - я не про камери для водія Але якщо вони є як частина системи активної безпеки - було б цікаво почитати

приїхали як то кажуть - камера для розпізнавання знаків, розмітки, пішоходів та авто працює або сама по собі (знаки) або разом з радаром - пішоходи/авто, у пижа ще й як нічне бачення
batal | V.I.P *
[Re: Disnake] 11 октября 2023 в 12:28
В ответ на:

приїхали як то кажуть - камера для розпізнавання знаків, розмітки, пішоходів та авто працює або сама по собі (знаки) або разом з радаром - пішоходи/авто, у пижа ще й як нічне бачення

Якщо одна, то вона не може міряти відстань Тому, ймовірніше, просто як допоміжна до радару. Як зводять до купи - я ХЗ.
boyko_s | V.I.P *
[Re: Lisiy83] 12 октября 2023 в 13:36
Lisiy83 10.10.2023 21:13 пишет:

сейчас есть и на механике и на автомате. если выбор на какой ехать, то выбираю автомат

А я наоборот, при подобном выборе, беру авто на механике.
HDC1 | Супер писатель! **
[Re: boyko_s] 12 октября 2023 в 14:54
boyko_s 12.10.2023 13:36 пишет:

сейчас есть и на механике и на автомате. если выбор на какой ехать, то выбираю автомат

Ага, і яке оправдання? Хочеться більше управляти мотором, самому вирішувати на якій передачі, хочеться ручку подрочити, чи що?

Якщо купляти автомобіль для себе то я теж скоріше виберу на механіці, але можу чесно признатись що вибір в першу чергу із за надійності і витрати палива (якісь там гідротрансформатори може надійні, але теж іноді ламаються і жруть більше, а всякі там роботи може економні, але нунафік їх ремонт).
boyko_s | V.I.P *
[Re: HDC1] 12 октября 2023 в 15:39
HDC1 12.10.2023 14:54 пишет:

Ага, і яке оправдання? Хочеться більше управляти мотором, самому вирішувати на якій передачі, хочеться ручку подрочити, чи що?

Прогнозируемость поведения + расход.

Якщо купляти автомобіль для себе то я теж скоріше виберу на механіці, але можу чесно признатись що вибір в першу чергу із за надійності і витрати палива (якісь там гідротрансформатори може надійні, але теж іноді ламаються і жруть більше, а всякі там роботи може економні, але нунафік їх ремонт).

Я тоже хотел авто на ручке, но сейчас, к сожалению, сейчас выбора нет абсолютно.
Пришлось брать "Кугу" на автомате. В итоге, на ней ездит жена. А я пересел на "Джук", но компактный кроссовок - это не совсем то, на чем мне бы хотелось ездить.
С удовольствием поменял бы его на хетч с движком чуть мощнее и механике.
Gonchik74 | Супер писатель! **
[Re: HDC1] 12 октября 2023 в 16:09

boyko_s 12.10.2023 13:36 пишет:

Ну буває ще хочеш конкретно це авто, а автомат там сумнівний, типу tct на альфі, або варіатор виючий. То вже краще мкпп.
boyko_s | V.I.P *
[Re: Gonchik74] 12 октября 2023 в 16:32
Gonchik74 12.10.2023 16:09 пишет:

Ну буває ще хочеш конкретно це авто, а автомат там сумнівний, типу tct на альфі, або варіатор виючий. То вже краще мкпп.

Собственно, из этих соображений был выбран Джук на "механике".
[Re: boyko_s] 12 октября 2023 в 20:10
boyko_s 12.10.2023 15:39 пишет:

Я тоже хотел авто на ручке, но сейчас, к сожалению, сейчас выбора нет абсолютно.
Пришлось брать "Кугу" на автомате. В итоге, на ней ездит жена. А я пересел на "Джук", но компактный кроссовок - это не совсем то, на чем мне бы хотелось ездить.

Так а які проблеми? Жука цього на авторіа, продати нафіг і купити за ті гроші їдучого хетча. Навіть Golf GTI получиться мабуть.
boyko_s | V.I.P *
[Re: HDC1] 13 октября 2023 в 15:08
HDC1 12.10.2023 20:10 пишет:

Так а які проблеми? Жука цього на авторіа, продати нафіг і купити за ті гроші їдучого хетча. Навіть Golf GTI получиться мабуть.

Б/у-шку не хочу.
boyko_s | V.I.P *
[Re: HDC1] 13 октября 2023 в 15:13

Цікаво стало, і з чого там обирати?

https://auto.ria.com/uk/search/?indexName=auto,order_auto,newauto_search&body.id[4]=4&year[0].gte=2020&year[0].lte=2023&categories.main.id=1&country.import.usa.not=-1&price.currency=1&gearbox.id[0]=1&fuel.id[0]=1&drive.id[1]=2&sort[0].order=price.desc&abroad.not=0&custom.not=1&damage.not=1&page=0&size=20
Змінено boyko_s (15:15 13/10/2023)
[Re: boyko_s] 13 октября 2023 в 15:35
boyko_s 13.10.2023 15:08 пишет:

Б/у-шку не хочу.

А яка різниця, це ж поміняти б/у жука на б/у авто яке більш подобається. Жук то вже все одно не новий.
boyko_s | V.I.P *
[Re: HDC1] 13 октября 2023 в 17:07
В ответ на:

Жук то вже все одно не новий.

И много сейчас на рынке авто с пробегом 8 тыс?
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Комплектація vs вік/пробіг автомобіля (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 164 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4661