В ответ на: якщо траєкторія руху пішохода і авто перетинаються - це і є МОЖЕ, бо якщо перетнуться це вже ДТП, але авто не знає що траєкторія може змінитися в останню мить якщо на це нічого не вказує
Ще раз, є асситенти, є автопілот. Як на мене, функція прогнозування поведінки інших учасників руху притамана автопілоту,
Про камери - я не про камери для водія Але якщо вони є як частина системи активної безпеки - було б цікаво почитати
приїхали як то кажуть - камера для розпізнавання знаків, розмітки, пішоходів та авто працює або сама по собі (знаки) або разом з радаром - пішоходи/авто, у пижа ще й як нічне бачення
В ответ на: приїхали як то кажуть - камера для розпізнавання знаків, розмітки, пішоходів та авто працює або сама по собі (знаки) або разом з радаром - пішоходи/авто, у пижа ще й як нічне бачення
Якщо одна, то вона не може міряти відстань Тому, ймовірніше, просто як допоміжна до радару. Як зводять до купи - я ХЗ.
Lisiy83 10.10.2023 21:13 пишет: сейчас есть и на механике и на автомате. если выбор на какой ехать, то выбираю автомат
А я наоборот, при подобном выборе, беру авто на механике.
Ага, і яке оправдання? Хочеться більше управляти мотором, самому вирішувати на якій передачі, хочеться ручку подрочити, чи що?
Якщо купляти автомобіль для себе то я теж скоріше виберу на механіці, але можу чесно признатись що вибір в першу чергу із за надійності і витрати палива (якісь там гідротрансформатори може надійні, але теж іноді ламаються і жруть більше, а всякі там роботи може економні, але нунафік їх ремонт).
Ага, і яке оправдання? Хочеться більше управляти мотором, самому вирішувати на якій передачі, хочеться ручку подрочити, чи що?
Прогнозируемость поведения + расход.
HDC1 12.10.2023 14:54 пишет:
Якщо купляти автомобіль для себе то я теж скоріше виберу на механіці, але можу чесно признатись що вибір в першу чергу із за надійності і витрати палива (якісь там гідротрансформатори може надійні, але теж іноді ламаються і жруть більше, а всякі там роботи може економні, але нунафік їх ремонт).
Я тоже хотел авто на ручке, но сейчас, к сожалению, сейчас выбора нет абсолютно. Пришлось брать "Кугу" на автомате. В итоге, на ней ездит жена. А я пересел на "Джук", но компактный кроссовок - это не совсем то, на чем мне бы хотелось ездить. С удовольствием поменял бы его на хетч с движком чуть мощнее и механике.
Lisiy83 10.10.2023 21:13 пишет: сейчас есть и на механике и на автомате. если выбор на какой ехать, то выбираю автомат
А я наоборот, при подобном выборе, беру авто на механике.
Ну буває ще хочеш конкретно це авто, а автомат там сумнівний, типу tct на альфі, або варіатор виючий. То вже краще мкпп.
Я тоже хотел авто на ручке, но сейчас, к сожалению, сейчас выбора нет абсолютно. Пришлось брать "Кугу" на автомате. В итоге, на ней ездит жена. А я пересел на "Джук", но компактный кроссовок - это не совсем то, на чем мне бы хотелось ездить. С удовольствием поменял бы его на хетч с движком чуть мощнее и механике.
Так а які проблеми? Жука цього на авторіа, продати нафіг і купити за ті гроші їдучого хетча. Навіть Golf GTI получиться мабуть.
Так а які проблеми? Жука цього на авторіа, продати нафіг і купити за ті гроші їдучого хетча. Навіть Golf GTI получиться мабуть.
Б/у-шку не хочу.
А яка різниця, це ж поміняти б/у жука на б/у авто яке більш подобається. Жук то вже все одно не новий.