Звісно що до Позняків чи Варшавського не дотягує, з алеями і квітучими парками.
Там просто дорослі сосни, серед яких забудовник поставив будинки. Через зміну у дренажних водах деякі сосни загинули у них:(
Але мало де в новобудовах виходить таке зробити. На варшавському дерев досить багато, точно більше сотні, але вони ще маленькі, тому не так сприймаються. Просто нема чого було залишити з садів. Є декілька дорослих акацій, які вдалося залишити, але ефект не той:)
Ну і сосни в цьому плані виграють за рахунок висоти: мало що дотягнеться до середніх поверхів.
Абрвалг 12.10.2023 09:23 пишет: Время низких цен на квартиры прошло, спасибо ЗСУ. Сейчас цены вернулись , почти, плюс минус, до цен 2022 года. Может единичные случаи можно выхватить, кто то окончательно обустроился "не в Украине" и продает и готов скинуть цену.
Зашел на ОЛХ и опух А с каких пор 2к на Троещине стали стоить 3 млн грн?
если это ко мне претензия, то я не виноват:))), я бы так же не стал покупать на трое за 75 тыс дол 2ку. Но есть любители этого спокойного места. Да и опять же Кличко вот вот, лет через 20 -25, метро проведет.
Абрвалг 29.10.2023 15:56 пишет: если это ко мне претензия, то я не виноват:))), я бы так же не стал покупать на трое за 75 тыс дол 2ку. Но есть любители этого спокойного места. Да и опять же Кличко вот вот, лет через 20 -25, метро проведет.