harald67 19.10.2023 11:51 пишет: Я практично не зустрічав камер автофіксації, які б висіли на магістралях у місцях де можна їхати 110, а не штрафують до 129.
Та купа таких, як і там, де 90 (110). Он у лісі перед Коростишевим аж 2 штуки підряд на 110 (130) в обидва боки.
Зараз в Панфілах познімали камери,гадаю щл на профілактику, але "тормоза" витормажуються
У п'ятницю їхав з Києва, учора їхав додому, наче висіли.. Хоча особливо я не придивлявся, може просто бокси висіли. Я їду там по айсайту 130+-1кмч, мені байдуже.
Таких яким права подарували багато. Вони і на одеській в селах з синім знаком 50 їдуть...
Ми з дружиною якось ржали пів харківської траси, одразу за Іванковом нас обходить якийсь опель (давненько було, ще до вторгнення), ну обійшо і обійшов, але у Бзові ми його обгоняєемо, бо він їхав 90, і так всю дорогу... Я йшов на круізі 130 +-1кмч, він обгоняє десь на 140кмч, але як тільки вприається у знак камери - тут же тормозить до 90.. І так аж тільки за Панфілами він кудись подівся...
Таких яким права подарували багато. Вони і на одеській в селах з синім знаком 50 їдуть...
Ми з дружиною якось ржали пів харківської траси, одразу за Іванковом нас обходить якийсь опель (давненько було, ще до вторгнення), ну обійшо і обійшов, але у Бзові ми його обгоняєемо, бо він їхав 90, і так всю дорогу... Я йшов на круізі 130 +-1кмч, він обгоняє десь на 140кмч, але як тільки вприається у знак камери - тут же тормозить до 90.. І так аж тільки за Панфілами він кудись подівся...
Я жінці роз'яснував, що камера на знаку це не обов'язково спідкамера. Роз'яснив.
А з Бзовом було кумендно. Іхали з другом, він з Харкова. І питає "А що за знак - Б 31 В" Я кажу "БЗІВ" )))
Сьогодні знов їхав. Знов стоять. Я як відповідальна особа, їхав 45 км в год. і привітливо улибався поліції. Вони мені у відповідь так само улибалися. Свою думку не змінив - це кормушка звичайна. Сумно, що таке є.
Абрвалг 06.12.2023 20:25 пишет: посміхався . І вони посміхались.
п.с. меня под Винницей догнали за проезд на красный, выклянчили по 200 на рыло ( их двое было). вежливы учтивы, говорят на бенз совсем нет...
Я таки перепрошую, але така каша зараз в голові: українська, польска. англійска і російскі мови. На роботі онлі українська, дома російска з домішками, у відрядженнях польска, а на відпочинку англійска. Це жах. п.с. У меня сегодня тоже было. Лень было отдельную тему создавать. Я как борец за соблюдение ПДД, слегка нарушил. Ехал в левом при свободной правой. Так вот, таки остановили и предьявили. А я им честно и говорю - мне дешевле заплатить штраф за это, чем ремонтировать ходовую. Вы мол видели за пару км до Вас, что там твориться в правой полосе? Они так прониклись от моей честности, что даже штраф не выписали Хотя я честно был готов уже на штраф и даже предложил заплатить картой или выписать штраф (Вот честно, я против корупции тогда был, так как ехал от таможенников как раз )
juiT 09.12.2023 00:13 пишет: Яку статтю вони тулять за це порушення? Це в місті чи на трасі?
Пункт 11.2 на днях сына так обилетили на КП житомирской трассы из Киева. Он молодой водитель перестроился задолго до разворота на Белогородку, который сразу за КП. Как по мне просто негодяи.