А що, 5-7 (чи скільки там) доларів на місяць, то такі суттєві кошти, щоб за них вдавитися? Платити повну плату за чийсь інтелектуальний продукт - принизливо?
В ответ на: Он как то вычисляет насколько далеко друг от друга те кто пользуется аккаунтом. Если близко то можно пользоваться одновремено, если далеко то нет. В пределах квартиры работает, например. В другом районе города уже нет. Хотя раньше можно было раздавать доступ кому угодно.
LoveLas 21.07.2024 09:58 пишет: Хто підписаний на нетфлікс без посередників з олх? Підскажіть,якщо я оформлю підписку,то я можу додати 4-х друзів і розділити на 5 ціну підписки? Тобто зникає зовсім необхідність в допомозі чужих людей. Останнім часом трохи підз….ло постійні перевірки аккаунту,а посередник довго відповідає.
а скільки це буде в місяць якщо купити у вас 1 місце, дякую
vladd 21.07.2024 19:16 пишет: А що, 5-7 (чи скільки там) доларів на місяць, то такі суттєві кошти, щоб за них вдавитися? Платити повну плату за чийсь інтелектуальний продукт - принизливо?
Netflix коштує 10 евро в Україні. Дивиться його тількі дружина,бо ій зручний профіль меню,ну і подобається їй наповнення . Я дивлюсь Deeplex(2€),Edem(1$),Apple(4.99),також плачу за музичні сервіси YouTube Premium(Spotify,Apple Music)це десь разом біля 8$. Ну і нетфлікс цей через посередника 100 гривень,але реально підз…в,реально хочеться оформити нормально,тількі би поділити з друзями,з людьми яких знаю,треба зайнятись цім питанням. Ось і рахуй. Скількі ти платиш?
LoveLas 21.07.2024 09:58 пишет: Хто підписаний на нетфлікс без посередників з олх? Підскажіть,якщо я оформлю підписку,то я можу додати 4-х друзів і розділити на 5 ціну підписки? Тобто зникає зовсім необхідність в допомозі чужих людей. Останнім часом трохи підз….ло постійні перевірки аккаунту,а посередник довго відповідає.
а скільки це буде в місяць якщо купити у вас 1 місце, дякую
Ну якщо офомити норм і знайти 4 людини,то близько 80-100 гривень з людини,в залежності від курсу,але ж я ще оформлював нічого на себе,в мене оплачений через посередника,але він повторюю трошки тормознутий.
vladd 21.07.2024 19:16 пишет: А що, 5-7 (чи скільки там) доларів на місяць, то такі суттєві кошти, щоб за них вдавитися? Платити повну плату за чийсь інтелектуальний продукт - принизливо?
Netflix коштує 10 евро в Україні. Дивиться його тількі дружина,бо ій зручний профіль меню,ну і подобається їй наповнення . Я дивлюсь Deeplex(2€),Edem(1$),Apple(4.99),також плачу за музичні сервіси YouTube Premium(Spotify,Apple Music)це десь разом біля 8$. Ну і нетфлікс цей через посередника 100 гривень,але реально підз…в,реально хочеться оформити нормально,тількі би поділити з друзями,з людьми яких знаю,треба зайнятись цім питанням. Ось і рахуй. Скількі ти платиш?
LoveLas 22.07.2024 12:56 пишет: Netflix коштує 10 евро в Україні. Дивиться його тількі дружина,бо ій зручний профіль меню,ну і подобається їй наповнення . Я дивлюсь Deeplex(2€),Edem(1$),Apple(4.99),також плачу за музичні сервіси YouTube Premium(Spotify,Apple Music)це десь разом біля 8$.
Ну і? Грубо по 10 USD на кожного члена родини який працює це що, космічна сума? Навіть якщо заробляєш в Україні?
LoveLas 22.07.2024 12:56 пишет: Ну і нетфлікс цей через посередника 100 гривень,але реально підз…в,реально хочеться оформити нормально,тількі би поділити з друзями,з людьми яких знаю,треба зайнятись цім питанням.
Ну так це те ж саме, що і дешеві китайські запчастини для авто, біг по колу. Я колись так бензопилку купив підробку під Stihl. Напиляв 7 кубів дров і колінвал зігнувся. Щоправда купляв її усвідомлено, за 100 доларів, спробувати як воно пиляти, яку шину треба брати по-серйозному, набити руку. Ніяких образ, претензій, то була плата за навчання.
Пізніше купив оригінальну Husqvarna та й все. Працюй в задоволення.
LoveLas 22.07.2024 12:56 пишет: Скількі ти платиш?
Щось менше 7 доларів знімають щомісяця (6.70-6.80 приблизно).
H2O 22.07.2024 23:17 пишет: А чи можна там змінювати мови? Ну тобто дивитися американський серіал, наприклад, німецькою чи іспанською?
Можна. Якщо така передбачена.
Мене більше титри українські цікавлять, але... ...буває бачиш якусь замануху про фільм, тицькаєш - а там англійська, іспанська, французька... Що роблю? Дивлюся в оригіналі та й все. Так ще краще мова заходить.