був колись предмет розкіші. зараз є у моїй сім'ї та у батьків 4 шт. зайвих, НДР, та ще якого виробництва не знаю, треба дивитись. дач, приватних будинків немає, у міських квартирах що підходить, то вже лежить на підлогах, на стіни не вішаємо, все ж таки не радянські часи. один колись викинули, мабуть був вовняний, тому що моль поїла. от на фото один з них - 2,47*3,44. було б куди покласти, поклали б, красивий після хімчистки. тож, куди їх зараз прилаштовують? дивився ОЛХ - об'яв чимало, й доволі високі ціни об'яв мене здивували.
до речі +. минулої зими ще відносив до бомбосховища. спочатку массово бігали туди. Облаштували самі як змогли. потім, правда казали що розікрали там багато чого... давно не був там.
1. Планирую заменить матрац. Старый, хоть и беспружинный, но уже уставший. 180х200. Куда-то отвезти не смогу. Если кто-то будет готов забрать на благотворительные нужды - буду иметь в виду.
2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?
2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?
Такое можно сдать туда где плетут маскировочные сетки, например на Русановке возле меня - Энтузиастов 29 (в помещении библиотеки), они с радостью х/б ткань принимают, красят сами в нужный цвет и плетут сетки.
Bablugan 08.11.2023 20:33 пишет: 2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?
Такое можно сдать туда где плетут маскировочные сетки, например на Русановке возле меня - Энтузиастов 29 (в помещении библиотеки), они с радостью х/б ткань принимают, красят сами в нужный цвет и плетут сетки.
Спасибо. Как вариант. Но белье в хорошем состоянии (залежи тещи) и хотелось-бы чтоб еще послужило по прямому назначению.
Bablugan 08.11.2023 20:33 пишет: 2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?
Спасибо. Как вариант. Но белье в хорошем состоянии (залежи тещи) и хотелось-бы чтоб еще послужило по прямому назначению.
В мене колега пораненний в ногу. Ходить з апаратом Єлізарова. Так ось він озвучив проблему: взимку ці "апарати" дуже швидко остивають і нозі холодно, да і просто ходити незручно - все чіляється. Ми тоді такі запаси тканини пустили на чохли. Частину чохлів він відвіз у шпиталь, де лежав, частину - віддали сусідці в якої онук теж з пораненням ноги - вона відвезла у шпиталь на Лук'янівку. Якщо немає бажання шити, то можу в неї запитати, щоб вона взнала у сестри-хозяйки (до онука вона кожен день їздить). Такі речі (я так думаю) потрібні і їх потрібно багато.
g1a 08.11.2023 16:23 пишет: Примажусь с похожим вопросом "Куда девать?"
1. Планирую заменить матрац. Старый, хоть и беспружинный, но уже уставший. 180х200. Куда-то отвезти не смогу. Если кто-то будет готов забрать на благотворительные нужды - буду иметь в виду.
в тому році, з квартири старі килими, посуду, ліжка, матраси та два крісла забрали за два дні. Дав об'яву на ОЛХ, приїхали такіж як я переселенці і все їм віддавав.