autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

килими радянських часів куди? (+)

Ford-Noks | **
7 ноября 2023 в 21:08
Прикріплені файли (0 завантажити)
був колись предмет розкіші. зараз є у моїй сім'ї та у батьків 4 шт. зайвих, НДР, та ще якого виробництва не знаю, треба дивитись. дач, приватних будинків немає, у міських квартирах що підходить, то вже лежить на підлогах, на стіни не вішаємо, все ж таки не радянські часи. один колись викинули, мабуть був вовняний, тому що моль поїла.
от на фото один з них - 2,47*3,44. було б куди покласти, поклали б, красивий після хімчистки.
тож, куди їх зараз прилаштовують? дивився ОЛХ - об'яв чимало, й доволі високі ціни об'яв мене здивували.

був колись предмет розкіші. зараз є у моїй сім
Ревизор | СуперСтар **
Re: килими радянських часів куди? (+)
[Re: Ford-Noks] 7 ноября 2023 в 21:24
Я в себе на дачі під навісом (альтанка) постелив. Супер. Дві зими без проблем.
Дощ, сніг... Висихає. Зручно.
Ford-Noks | **
[Re: Ревизор] 7 ноября 2023 в 22:38
Ревизор 07.11.2023 21:24 пишет:

Я в себе на дачі під навісом (альтанка) постелив. Супер. Дві зими без проблем.
Дощ, сніг... Висихає. Зручно.

та якби було де, але таких місць підходящих, нажаль, немає.
Drug2 | опытный писатель *
[Re: Ford-Noks] 8 ноября 2023 в 00:49
Була думка пофарбувати в однотонний темно-сірий колір, і.... повісити на стіну
Мабудь, в майбутньому, так в селі і зроблю. Є 4шт, чекають свого часу.
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Ford-Noks] 8 ноября 2023 в 00:54
Піжди, може ще взимку утепливати квартиру знадобяться.
Daugava | V.I.P ***
[Re: Ford-Noks] 8 ноября 2023 в 09:33
Минулої осені-зими було багато зборів для військових на облаштування землянок, під час яких поголів'я домашніх ковдр суттєво зменшилося.
Ревизор | СуперСтар **
[Re: Daugava] 8 ноября 2023 в 10:00
до речі +.
минулої зими ще відносив до бомбосховища. спочатку массово бігали туди. Облаштували самі як змогли.
потім, правда казали що розікрали там багато чого... давно не був там.
Змінено Ревизор (10:02 08/11/2023)
g1a | патриарх **
[Re: Ford-Noks] 8 ноября 2023 в 16:23
Примажусь с похожим вопросом "Куда девать?"

1. Планирую заменить матрац. Старый, хоть и беспружинный, но уже уставший. 180х200. Куда-то отвезти не смогу. Если кто-то будет готов забрать на благотворительные нужды - буду иметь в виду.

2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?
Bablugan | СуперСтар ***
[Re: g1a] 8 ноября 2023 в 20:33
2. Есть небольшое количество постельного белья (простыни, наволочки и т.п.). Когда-то проскакивала информация что нужно в госпиталь. Но информацию с контактами найти не могу. Привезти самому и отдать на КПП?

Такое можно сдать туда где плетут маскировочные сетки, например на Русановке возле меня - Энтузиастов 29 (в помещении библиотеки), они с радостью х/б ткань принимают, красят сами в нужный цвет и плетут сетки.
g1a | патриарх **
[Re: Bablugan] 8 ноября 2023 в 20:42
Bablugan 08.11.2023 20:33 пишет:

Такое можно сдать туда где плетут маскировочные сетки, например на Русановке возле меня - Энтузиастов 29 (в помещении библиотеки), они с радостью х/б ткань принимают, красят сами в нужный цвет и плетут сетки.

Спасибо. Как вариант. Но белье в хорошем состоянии (залежи тещи) и хотелось-бы чтоб еще послужило по прямому назначению.
alex_day | Супер писатель! **
[Re: g1a] 21 ноября 2023 в 10:15
Прикріплені файли (0 завантажити)
g1a 08.11.2023 20:42 пишет:

Bablugan 08.11.2023 20:33 пишет:

Спасибо. Как вариант. Но белье в хорошем состоянии (залежи тещи) и хотелось-бы чтоб еще послужило по прямому назначению.

В мене колега пораненний в ногу. Ходить з апаратом Єлізарова. Так ось він озвучив проблему: взимку ці "апарати" дуже швидко остивають і нозі холодно, да і просто ходити незручно - все чіляється.
Ми тоді такі запаси тканини пустили на чохли. Частину чохлів він відвіз у шпиталь, де лежав, частину - віддали сусідці в якої онук теж з пораненням ноги - вона відвезла у шпиталь на Лук'янівку.
Якщо немає бажання шити, то можу в неї запитати, щоб вона взнала у сестри-хозяйки (до онука вона кожен день їздить).
Такі речі (я так думаю) потрібні і їх потрібно багато.

В мене колега пораненний в ногу. Ходить з апаратом Єлізарова
Змінено alex_day (11:40 21/11/2023)
Prol | энтузиаст ****
[Re: g1a] 24 ноября 2023 в 21:38
g1a 08.11.2023 16:23 пишет:

Примажусь с похожим вопросом "Куда девать?"

1. Планирую заменить матрац. Старый, хоть и беспружинный, но уже уставший. 180х200. Куда-то отвезти не смогу. Если кто-то будет готов забрать на благотворительные нужды - буду иметь в виду.

в тому році, з квартири старі килими, посуду, ліжка, матраси та два крісла забрали за два дні. Дав об'яву на ОЛХ, приїхали такіж як я переселенці і все їм віддавав.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

6 користувачів і 35 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1731