autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Yukon | старый писатель *
Re: Парковка з підпиранням
[Re: junior] 9 ноября 2023 в 16:33
Нажаль тут працюватимуть тільки не законні методи. У нас у дворі, таким шини спускають, працює.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Yukon] 9 ноября 2023 в 16:57
Yukon 09.11.2023 16:33 пишет:

Нажаль тут працюватимуть тільки не законні методи. У нас у дворі, таким шини спускають, працює.

А у мене у дворі навпаки - усі домовилися що підпирати можна, але обов'язково має бути під склом телефон і виходиш не залежно від пори доби. Були прецеденти, коли 4 автівки виїжджали щоб випустити п'яту. Чужих у дворі практично не буває. Всі спокійно підпирають і беззаперечно виходять випускати. Бо без підпирання у дворі вміщається 17 автівок, а з підпиранням десь 22-23.
Drunkard | **
[Re: harald67] 9 ноября 2023 в 19:28
harald67 09.11.2023 16:57 пишет:

А у мене у дворі навпаки - усі домовилися що підпирати можна, але обов'язково має бути під склом телефон і виходиш не залежно від пори доби. Були прецеденти, коли 4 автівки виїжджали щоб випустити п'яту. Чужих у дворі практично не буває. Всі спокійно підпирають і беззаперечно виходять випускати. Бо без підпирання у дворі вміщається 17 автівок, а з підпиранням десь 22-23.

Багате життя на Печерських пагорбах - оно другоє. Комфортноє, размєрєнноє.
Yukon | старый писатель *
[Re: harald67] 9 ноября 2023 в 19:31

У нас так же, карають тих, хто залишає номер і не бере трубку.
WOLF_S | СуперСтар *
[Re: Yukon] 9 ноября 2023 в 20:11
Yukon 09.11.2023 19:31 пишет:

Что то не верится,что вы,паркующиеся и подпирающие во дворе друг друга каждый день,прям спускаете друг другу колеса,если вдруг кто из вас не поднимает трубку
harald67 | подсевший на форум **
[Re: WOLF_S] 9 ноября 2023 в 21:05
WOLF_S 09.11.2023 20:11 пишет:

Yukon 09.11.2023 19:31 пишет:

В ответ на:

...

Что то не верится,что вы,паркующиеся и подпирающие во дворе друг друга каждый день,прям спускаете друг другу колеса,если вдруг кто из вас не поднимает трубку

Бувало і у нас у дворі що у когось телефон сідав, але коли усього у дворі 20 + автівок то майже всі знають в якій квартирі який власник живе. Якось я піднімався і у двері дзвонив - спрацювало. А так усе на нормальних людських відносинах побудовано. Ще й власник секвойі який займав багато місця, із початком війни втік, Ну і мою авто до війни намагалися не підпирати, бо вже знали що о 5:30 ранку зателефоную, як малого буду на тренування везти.
zyoma | важничающий писатель ***
[Re: harald67] 10 ноября 2023 в 09:03
Ахаха, жизнь мєчти на вєрхнєм пєчєрскє, згадую з жахом. Мало того, що телефонувати якимось альтернативно обдарованим, так ще й в квартиру до когось ходити, жесть яка.

Якби мене підперли, я б навіть не телефонувала на той номер, одразу б викликала поліцію, не маєш часу шукати парковку - плати. У нас ще не можна скаржитися з фото?
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: junior] 10 ноября 2023 в 10:10
junior 09.11.2023 11:50 пишет:

А яке порушення парковки, коли підперли інше авто?

Запаркувався "2-м рядом". Законне паркомісце вже зайняте мною, він, по суті на проїжжій частині
vladd | V.I.P **
[Re: zyoma] 10 ноября 2023 в 12:22
Прикріплені файли (0 завантажити)
zyoma 10.11.2023 09:03 пишет:

У нас ще не можна скаржитися з фото?

Скаржитися до поліції чи на форумі?
Яке саме фото додавати, неправильно запаркованого авто, власника?

Скаржитися до поліції чи на форумі. Яке саме фото додавати, неправильно запаркованого авто, власника
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Парковка з підпиранням (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4653