Всім привіт. А порадьте і мені телевізор 32 і мабуть 2 шт. На кухнях (в будинку і літня), телевізори 24 (самсунг і філіпс), ціль купити 32, бо на існуючих вже коли дивлюсь якісь спртивні передачі, то розумію все шо відбувається, виключно по голосу коментатора))), особливо з снукером цей ефект найбільший))). Вимоги до ТВ: фул HD (не реді), смартом в жодному в мене ТВ ніхто і ніколи не користувався (але мабуть хай буде), кіна теж ніхто не дивиться і ігрових консолей в нас нема, тобто тільи ТБ фул ШД і звичайно марафон. Джерело ТБ - супутникові антени, ТВ приставки, тобто пульт до ТВ використовується для вкл/викл, або переключити шдмі1/2. Якість звуку - пофіг, і там і там окремі динаміки. Ціна - з одного боку без різниці, з іншого і переплачувати не хочу. Ще додам, крім цих маленьких в будинку і великі ТВ - Соні, Тошиба, Шарп - різниці в них для мене абсолютно ніякої в картинці (мабуть не гурман). Подивився тут поради, вибрав декілька моделей, що скажете: Samsung 32T5302 Smart tv Tizen - 8900 грн. (сірий); TCL 32S5400AF Smart tv Android 11.0 - 8999 грн. (офіційний); Hisense 32A5KQ Smart tv QLED VIDAA U6.0 - 8999 грн. (офіційний).
Barsic 15.12.2023 14:55 пишет: Всім привіт. А порадьте і мені телевізор 32 і мабуть 2 шт. На кухнях (в будинку і літня), телевізори 24 (самсунг і філіпс), ціль купити 32, бо на існуючих вже коли дивлюсь якісь спртивні передачі, то розумію все шо відбувається, виключно по голосу коментатора))), особливо з снукером цей ефект найбільший))). Вимоги до ТВ: фул HD (не реді), смартом в жодному в мене ТВ ніхто і ніколи не користувався (але мабуть хай буде), кіна теж ніхто не дивиться і ігрових консолей в нас нема, тобто тільи ТБ фул ШД і звичайно марафон. Джерело ТБ - супутникові антени, ТВ приставки, тобто пульт до ТВ використовується для вкл/викл, або переключити шдмі1/2. Якість звуку - пофіг, і там і там окремі динаміки. Ціна - з одного боку без різниці, з іншого і переплачувати не хочу. Ще додам, крім цих маленьких в будинку і великі ТВ - Соні, Тошиба, Шарп - різниці в них для мене абсолютно ніякої в картинці (мабуть не гурман). Подивився тут поради, вибрав декілька моделей, що скажете: Samsung 32T5302 Smart tv Tizen - 8900 грн. (сірий); TCL 32S5400AF Smart tv Android 11.0 - 8999 грн. (офіційний); Hisense 32A5KQ Smart tv QLED VIDAA U6.0 - 8999 грн. (офіційний).
А чи не буде - шило на мило? Мабуть кухні ж ваші не малі? В мене на невеличкій кухні(у квартирі) самс 32(смарт ТВ) вже пару років працює, без якихось проблем...от тільки, якщо його порівняти із самсунгом 55", що стоіть поруч за стіною, у кімнаті, то цей 32 - такий тормознутий, що капець...навіть коли просто перемикаєш з каналу на інший, думає у рази повільніше, ніж 55-й...
Barsic 15.12.2023 14:55 пишет: Всім привіт. А порадьте і мені телевізор 32 і мабуть 2 шт. На кухнях (в будинку і літня), телевізори 24 (самсунг і філіпс), ціль купити 32, бо на існуючих вже коли дивлюсь якісь спртивні передачі, то розумію все шо відбувається, виключно по голосу коментатора))), особливо з снукером цей ефект найбільший))). Вимоги до ТВ: фул HD (не реді), смартом в жодному в мене ТВ ніхто і ніколи не користувався (але мабуть хай буде), кіна теж ніхто не дивиться і ігрових консолей в нас нема, тобто тільи ТБ фул ШД і звичайно марафон. Джерело ТБ - супутникові антени, ТВ приставки, тобто пульт до ТВ використовується для вкл/викл, або переключити шдмі1/2. Якість звуку - пофіг, і там і там окремі динаміки. Ціна - з одного боку без різниці, з іншого і переплачувати не хочу. Ще додам, крім цих маленьких в будинку і великі ТВ - Соні, Тошиба, Шарп - різниці в них для мене абсолютно ніякої в картинці (мабуть не гурман). Подивився тут поради, вибрав декілька моделей, що скажете: Samsung 32T5302 Smart tv Tizen - 8900 грн. (сірий); TCL 32S5400AF Smart tv Android 11.0 - 8999 грн. (офіційний); Hisense 32A5KQ Smart tv QLED VIDAA U6.0 - 8999 грн. (офіційний).
А чи не буде - шило на мило? Мабуть кухні ж ваші не малі? В мене на невеличкій кухні(у квартирі) самс 32(смарт ТВ) вже пару років працює, без якихось проблем...от тільки, якщо його порівняти із самсунгом 55", що стоіть поруч за стіною, у кімнаті, то цей 32 - такий тормознутий, що капець...навіть коли просто перемикаєш з каналу на інший, думає у рази повільніше, ніж 55-й...
Так я про це вже кілька років пишу - усі цьогорічні телевізори з діагоналлю менше 50-55 дюймів мають мало відношення до виробника, чиє імя носять. Усі вироблені у Китаї або десь іще гірше, усі з найбюджетніших комплектуючих, зачасту взагалі якимись безпородними виробниками, які просто заплатили за право використання торгової марки тощо.
igg: в будинку 18, на вулиці 16, це звичайні кухні як в квартирах, так само обставлені, більша діагональ невміщається, для того шоб її дивитись з всіх кутів приміщення, хоча з вами повністю згоден; harald67: ви розбираєтесь, порадьте з цих моделей, або може якусь іншу (виробник не має значення, як і ціна), шоб картинка, матриця і т.д., була хорошою. Киви - одразу купив в літню - гівно - два місяці - смітник.
Barsic 16.12.2023 11:59 пишет: igg: в будинку 18, на вулиці 16, це звичайні кухні як в квартирах, так само обставлені, більша діагональ невміщається, для того шоб її дивитись з всіх кутів приміщення, хоча з вами повністю згоден; harald67: ви розбираєтесь, порадьте з цих моделей, або може якусь іншу (виробник не має значення, як і ціна), шоб картинка, матриця і т.д., була хорошою. Киви - одразу купив в літню - гівно - два місяці - смітник.
Я нічого не знаю про телевізори з діагоналями менше за 50 дюймів і нічого не знаю про низькобюджетні лінійки навіть 50-55 дюймових телевізорів навіть від "великої четвірки - корейці, соні, філіпс" виробників телевізорів. Отже нічого і не пораджу. Лише скажу щоб лейбл був з наведених, не підробка, андроід і функціонал щоб задовільняв конкретні потреби. Усе інше - не знаю.
Barsic 16.12.2023 11:59 пишет: igg: в будинку 18, на вулиці 16, це звичайні кухні як в квартирах, так само обставлені, більша діагональ невміщається, для того шоб її дивитись з всіх кутів приміщення, хоча з вами повністю згоден;
ну-у...18 кв.м кухня - це важко назвати звичайним розміром кухні ...це, скоріше, розмір комнати звичайної ...от в мене 8 кухня, оце пічаль)...але на такій площі ще якось 32" можна дивитися(якщо чесно, більше слухати), але снукер/пін-понг роздивитися теж нереально ...та навіть на такій малій кухні я маю змогу втиснути(на кронштейні), якщо псіхану, хоча би й 50" У вашому випадку, імхо не варто заморочуватись, обираючючи щось з 32"...взяти найдешевший самсунг та забути на декілька років, або планшет - буде зручніше його тримати на столі чи іншій поверхні(+ у мобільності), та буде краще для очей, щоби роздивитися снукер/футбол/хокей/теніс... Я на дачі так, майже остаточно перейшов на планшет...а телевізор 32 стоїть без діла, пилом припадає
Два года назад маме на маленькую кухню выбирал 27" вс 32" на IPS, взял 27", потому что у них обоих разрешение одинаковое, показалось что у 32 качество сильно отвратное будет. Старый ТВ был пузатый на 22" вроде, но 4:3 соотношение. Спустя время понял, что 32" был бы лучше, не критично но все же Мораль - 24" точно отказать, слишком меленький даже для маленькой кухни.