autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКурилка

Браслети протибуксувальні?

Алеша Гагарин | старый писатель **
22 ноября 2023 в 14:06
Камради, хто користувався такими девайсами?
https://rozetka.com.ua/ua/poputchik_22_007/p28114169/

або яку альтернативу порадите? планується поїздки а-ля драгобрат, а колеса не маленьки 275/60/20R не сильно є на них стандартних ланцюгів не за всі гроші світу

а в такі,
https://rozetka.com.ua/ua/supretto_5623_0001/p168815557/
не вірю взагалі
Ant-ua | подсевший на форум *
Re: Браслети протибуксувальні?
[Re: Алеша Гагарин] 22 ноября 2023 в 14:13
В ответ на:

а в такі,
не вірю взагалі

Обычные стяжки пластиковые.
И кто-то это покупает наверное
Traveler | Дядя Сь **
[Re: Алеша Гагарин] 22 ноября 2023 в 14:21
Прикріплені файли (0 завантажити)
Колись, ще давно купив. По вже трохи злежалому снігу я зміг залізти далі, ніж заліз би без них. Ліз до моменту, поки щільний сніг не набився під захист і не підняв ведучі колеса.

Але вони довго не витримали і після декількох випадків використання - тріснули на місті перегину.

Тобто - як фунція воно працює. Питання до надійності конструкції

Другі (чисто за формою) могли б допомогти піднятись на легкий підйом, вкритий льодом, по снігу не допоможуть. Але у відгуках претензії саме до матеріалу - не здатного витримати навантаження.

Точно працює (якщо треба просто виїхати з ями, піску) трак

Колись, ще давно купив. По вже трохи злежалому снігу я зміг залізти далі, ніж заліз би без них
Змінено Traveler (14:23 22/11/2023)
Alister | опытный писатель ***
[Re: Алеша Гагарин] 22 ноября 2023 в 14:43
Алеша Гагарин 22.11.2023 14:06 пишет:

Схожі собі купив, після того, як минулого сезону застряв на полі з підтаявшою грязюкою і виїзав лише за допомогою ланцюга протиковзання.
Але в гразюці надягати ланцюг на глибоко застрягше в гразюці колесо, це ще те задоволення, тому на майбутнє купив браслети, але подвійний комплект, щоб було по 4 на колесо.
Брав такі https://avtozvuk.ua/ua/elegant-el-100639-105196/p219189
Ще не опробував.
Змінено Alister (14:46 22/11/2023)
Tolberti | Достоевский ***
[Re: Алеша Гагарин] 23 ноября 2023 в 10:00

або яку альтернативу порадите? планується поїздки а-ля драгобрат, а колеса не маленьки 275/60/20R не сильно є на них стандартних ланцюгів не за всі гроші світу

а в такі,
не вірю взагалі

То я что я прочитал (опыта нет), то лучше цепи.
И те что подобрал, то вот - https://www.taurus.info.pl/lancuchy/lanc...4x4-16mm-gr-275

Но решил, что и так заеду на Драгобрат и похожие места, на нормальной зимней резине.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: Tolberti] 23 ноября 2023 в 10:11
Tolberti 23.11.2023 10:00 пишет:

То я что я прочитал (опыта нет), то лучше цепи.
И те что подобрал, то вот - https://www.taurus.info.pl/lancuchy/lanc...4x4-16mm-gr-275

Но решил, что и так заеду на Драгобрат и похожие места, на нормальной зимней резине.

Я вот тоже думал что заеду, но с цепями. Лучше б у меня цепей не было, застрял бы в самом начале и меньше назад выковыривать было б.
sly_fox | опытный писатель **
[Re: Алеша Гагарин] 23 ноября 2023 в 10:13
из опыта, когда авто уже село, цепи хрен оденешь...
Когда-то так и не получилось, полтора часа своими силами руками вытаскивали авто знакомого.
С другой стороны, на хорошей зимней шипованной резине на моноприводе я проезжал везде. Где не проезжал - так садился на пузо, а тут никакие цепи не помогут.

Комплект лежит, на всякий случай (знакомый подарил)
nickka | продавець овочів **
[Re: Алеша Гагарин] 23 ноября 2023 в 11:02
Принаймні браслети набагато легше одягати, особливо на литі диски, ніж ланцюги. Якщо це не туле, які самозастібаються, то ну їх нафіг ті ланцюги. Рукави по плечі в багнюці, ну може це я не вмію.
[Re: Slavik-d] 23 ноября 2023 в 12:20
Slavik-d 23.11.2023 10:11 пишет:

Я вот тоже думал что заеду, но с цепями. Лучше б у меня цепей не было, застрял бы в самом начале и меньше назад выковыривать было б.

А не заехал с цепями?
Sashok_Accent | IesuiT ***
[Re: Tolberti] 23 ноября 2023 в 13:46
Tolberti 23.11.2023 12:20 пишет:

А не заехал с цепями?

Ти на якій машині туди зібрався дертися?
Бо там не тільки в льоду проблема.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: Tolberti] 23 ноября 2023 в 16:05

А не заехал с цепями?

Пол дороги проехал и наглухо закопался. Но то не Драгобрат был, рядом. Но сути не меняет, дорога проезная была и без цепей до этого, а тут новый снег ночью выпал
SeMeNUA | опытный писатель ***
[Re: sly_fox] 23 ноября 2023 в 18:54
sly_fox 23.11.2023 10:13 пишет:

Я несколько раз надевал
Один раз сел на летней резине на раскисшей от ливня грунтовке, т.е. не глубоко. Причем прямо во время ливня. Там просто надел, не совсем до конца смог натянуть, тронулся, чуток проехал, вылез и дотянул.
Второй раз - на раскисшей весной после снежной зимы грунтовке. Там закопался капитально. Лопата, домкрат штатный, пара кирпичей. сделал ямку под домкрат, в нее доску, поддомкратил колесо, очистил от говна как мог, натянул цепь, в накрытую яму под колесом кирпичи. Опустил. Повторил со второй стороны. Выехал.

Для удобства купил сразу с цепями два комплекта нарукавников мясника. Это такие себе длинные рукава из чего-то прорезиненного ( т.е. легко отмывающиеся и не промокающие) и с вшитыми резинками по краям. Один комплект на руки, второй - на ноги (оно выше колен получается). Ну и мелкие резиновые сапоги в машине.
Сел в грязи: переобулся, попутно надев нарукавники на ноги/руки. И вперед копаться в говнах Остается потом толькоснять сей комплект и упаковать в пакет, руки сполоснуть и можно ехать
Змінено SeMeNUA (18:55 23/11/2023)
Alister | опытный писатель ***
[Re: SeMeNUA] 23 ноября 2023 в 19:55
SeMeNUA 23.11.2023 18:54 пишет:

Я несколько раз надевал

Так ви маєте погодитись, що в таких умовах надягнути браслети буде набагато легше, може навіть і нарукавники не потрібні будуть.
Головне, щоб вони не розірвалися раніше часу.
DimonDSV | V.I.P **
[Re: Sashok_Accent] 23 ноября 2023 в 20:10
Sashok_Accent 23.11.2023 13:46 пишет:

А не заехал с цепями?

от і мені цікаво. бо там не тільки в машині діло - треба ще знати ту дорогу.
я б не ризикнув туди навіть на авто підготовленому. бо сісти легко, а получити підсрачників від місцевих перевізників не хочеться))
Сергёга | V.I.P ***
[Re: Алеша Гагарин] 23 ноября 2023 в 21:30

а в такі,
не вірю взагалі

юзав браслети різноманітні (як на мене, то пластикові рулять, бо для задач браслетів більше і е треба, а пластикові зручніші), траки складні (чисто вискочити з пастки...вже давно лежать у підвалі, а не машині), а також ланцюги...ну люблю я експерементувати

так от, ланцюги рулять. добре якщо з автозатяжкою. сам юзаю Pewag Servo (модель забув)
насправді, жодного разу не виникло ситуації саме на дорозі, щоб вони знадобились. хороша гума справляється (на доджі гудєр UG Ice Contact...навіть на моноприводі пре де завгодно і справляється з будь якими гірками....але шумна, що капець, а от на крайслері Goodyear UltraGrip Ice SUV Gen-1 ...нордична, але не шип...гірша на льоду ніж Ice contact, але на повному приводі застрягати не довлеся)

ага, повернепося до ланцюгів. на крайслері я на них виїхав на поле в сніг...і пер як танк (паралельно переймаючись за здоров'я переднього бамперу ). Але в місті сенсу від них трошки більше ніж нескільки в гори так, може знадобитись.
коротше, якщо раз в п'ятирічку треба, то бери ланцюги з ручнною затяжкою (можна самі дешеві) - дешево, сердитоо, гребе так само як і завтоматичною затяжкою, які дорожчі.
головне підібрати під розмір аби диски не пошкодити
Сергёга | V.I.P ***
[Re: SeMeNUA] 23 ноября 2023 в 21:33
SeMeNUA 23.11.2023 18:54 пишет:

sly_fox 23.11.2023 10:13 пишет:

Я несколько раз надевал
Один раз сел на летней резине на раскисшей от ливня грунтовке, т.е. не глубоко. Причем прямо во время ливня. Там просто надел, не совсем до конца смог натянуть, тронулся, чуток проехал, вылез и дотянул.
Второй раз - на раскисшей весной после снежной зимы грунтовке. Там закопался капитально. Лопата, домкрат штатный, пара кирпичей. сделал ямку под домкрат, в нее доску, поддомкратил колесо, очистил от говна как мог, натянул цепь, в накрытую яму под колесом кирпичи. Опустил. Повторил со второй стороны. Выехал.

Для удобства купил сразу с цепями два комплекта нарукавников мясника. Это такие себе длинные рукава из чего-то прорезиненного ( т.е. легко отмывающиеся и не промокающие) и с вшитыми резинками по краям. Один комплект на руки, второй - на ноги (оно выше колен получается). Ну и мелкие резиновые сапоги в машине.
Сел в грязи: переобулся, попутно надев нарукавники на ноги/руки. И вперед копаться в говнах Остается потом толькоснять сей комплект и упаковать в пакет, руки сполоснуть и можно ехать

хм...доречі про нарукавники ....і чого я про них сам не здогадався
дякую
[Re: Sashok_Accent] 27 ноября 2023 в 13:14
Sashok_Accent 23.11.2023 13:46 пишет:

Pajero Sport 3

Я уже заезжал пару раз, но с погодой скорее везло)) вот думал может купить и бросить цепи на всякий случай. Но решил, что не буду.
Autoua.netФорумКурилка

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

4 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2202