Ревизор 30.11.2023 11:25 пишет: якщо чесно, не розумію дану схему з боку покупців. а якщо гарантійний випадок і повернення коштів? то згідно закону, повернуть вартість без отієї книги. сподіватись на обіцянки продавця??? типу, зуб даю поверну все.... я б ніколи на таке не згодився. І не зрозуміло на що сподівались магазини, разовий недалекоглядний підхід.
Від податків ухиляються усі. Просто змінюються схеми разом із зміною форм боротьби з такими ухилянтами. Оці мережі вигадали якусь тупувату схему. Щодо повернення коштів - так зараз не так вже і просто повернути кошти. Запропонують або гарантійний ремонт, або заміну на такий самий - тобто покупець особливо нічим і не ризикує. А щодо форм ухилення (чи можливого ухилення) - ось у цю неділю в одному аутлеті дуже відомої і великої мережі спорттоварів була ну дуже жирна акція. І при цьому на касі висіла табличка "при оплаті готівкою додаткова знижка 5% від первинної ціни". Оскільки спорттовари там недешеві навіть зі знижкою, то багато людей потягнулися до не такого вже і найближчого банкомату, бо мало хто зараз стільки готівки у гаманці носить.
Ревизор 30.11.2023 11:25 пишет: якщо чесно, не розумію дану схему з боку покупців. а якщо гарантійний випадок і повернення коштів? то згідно закону, повернуть вартість без отієї книги. сподіватись на обіцянки продавця??? типу, зуб даю поверну все.... я б ніколи на таке не згодився. І не зрозуміло на що сподівались магазини, разовий недалекоглядний підхід.
Від податків ухиляються усі. Просто змінюються схеми разом із зміною форм боротьби з такими ухилянтами. Оці мережі вигадали якусь тупувату схему. Щодо повернення коштів - так зараз не так вже і просто повернути кошти. Запропонують або гарантійний ремонт, або заміну на такий самий - тобто покупець особливо нічим і не ризикує. А щодо форм ухилення (чи можливого ухилення) - ось у цю неділю в одному аутлеті дуже відомої і великої мережі спорттоварів була ну дуже жирна акція. І при цьому на касі висіла табличка "при оплаті готівкою додаткова знижка 5% від первинної ціни". Оскільки спорттовари там недешеві навіть зі знижкою, то багато людей потягнулися до не такого вже і найближчого банкомату, бо мало хто зараз стільки готівки у гаманці носить.
Не зная как в других магазинах, но в комфи возврат распечатанного SSD прошёл за 5 минут. Деньги на карту зашли на следующий день. В розетке даже запечатанный товар отправляют на экспертизу 14 дневную, и куча бумажек.
igg 27.11.2023 16:03 пишет: Жлобська, дуже непрофісійна кантора ...У порівнянні із тою ж Розеткою - просто дно( Якось й раніше не все добре з ними складалося, але цього разу знову обіср@лися по повній Зробив замовлення(смартфон Самсунг), оплатив(онлайн) та отримав підвердження із запрошенням прийти у магазин, щоби отримати замовлення. Коли прийшов(перед тим, хвилин 30 шукав місце на парковці довбаної Ок.плази) отримати, мені не змогли його видати бо його просто не було в наявності! Натомість, стали клеїти дурня та "люб'язно" запропонували мені, видати смартфон із вітрини, притому, щиро так, запевняли, що це в них нормальна стала практика, продавати із вітрини, як новий(офіційний(?) Самсунг, карле!!). Звісно, я на цю їх пропозицію не пристав, бо усі смартфони та іншу складну техніку купував та купую виключно у заводському пакуванні. НЕ рекомендую цей магазин, марне витрачання часу!