autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
egorka | продавець прохолоди **
Зимова гума Pirelli
5 декабря 2023 в 11:06
Прикріплені файли (0 завантажити)
Що шановне панство скаже про Pirelli, ніколи не їздив на такій гумі, а ціна не дорого

Що шановне панство скаже про Pirelli, ніколи не їздив на такій гумі, а ціна не дорого
Змінено egorka (11:07 05/12/2023)
Colonel | опытный писатель ***
Re: Зимова гума Pirelli
[Re: egorka] 26 декабря 2023 в 14:22
egorka 05.12.2023 11:06 пишет:

У мене ось такі: Pirelli Scorpion Winter. Сильно не шумлять. На поворотах дорогу тримають. З заметів ще не вигрібав...
andrey_spec | Супер писатель! ***
[Re: egorka] 28 декабря 2023 в 18:18
Потріскалася боковина на пірелі вінтер карвінг, приблизно 16 річній. Думаю, що з причини проблем при експлуатації. Більше зауважень до Піреллі не було і немає
[Re: andrey_spec] 28 декабря 2023 в 21:19
Дякую. Але як на мене то наприклад для снігу то цей малюнок думаю не підійде, бо буде забиватися снігом
Mangust | бЭндеровец **
[Re: egorka] 28 декабря 2023 в 21:42
egorka 28.12.2023 21:19 пишет:

Дякую. Але як на мене то наприклад для снігу то цей малюнок думаю не підійде, бо буде забиватися снігом

Ти навантаження на шину порахуй)
Сніг він як мармур? То має забити усю шину взагалі?))
Colonel | опытный писатель ***
[Re: andrey_spec] 29 декабря 2023 в 10:26
andrey_spec 28.12.2023 18:18 пишет:

Потріскалася боковина на пірелі вінтер карвінг, приблизно 16 річній. Думаю, що з причини проблем при експлуатації. Більше зауважень до Піреллі не було і немає

Цікаво, скільки км за 16 років встигла проїхати резина і не втратити протектор?
krabik | СуперСтар **
[Re: egorka] 29 декабря 2023 в 11:58
Вы с ноября, если не ошибаюсь, выбираете зимние шины....у же январь начинается на следующей неделе...
"Ваша Галя - балована!!!"
Интересно - к февралю купите зимнюю новую шину? или вопрос уже будет перенесен на следующий зимний сезон???!!!
[Re: krabik] 29 декабря 2023 в 20:37
krabik 29.12.2023 11:58 пишет:

Вы с ноября, если не ошибаюсь, выбираете зимние шины....у же январь начинается на следующей неделе...
"Ваша Галя - балована!!!"
Интересно - к февралю купите зимнюю новую шину? или вопрос уже будет перенесен на следующий зимний сезон???!!!

Дякую. Цю тему хотів видалити ще неділі три назад. Помилково зробив. , модераторам писав раза три, що б видалили тему але чомусь вона е ще. А так Ви праві вже на наступну зиму буду брати Клебер який Ви пропонували. Зараз з такою зимою на своїй гуми вже поїзжу. Та і ізжу зараз дуже мало
Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, AVB, moderator 

0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2107