Потріскалася боковина на пірелі вінтер карвінг, приблизно 16 річній. Думаю, що з причини проблем при експлуатації. Більше зауважень до Піреллі не було і немає
andrey_spec 28.12.2023 18:18 пишет: Потріскалася боковина на пірелі вінтер карвінг, приблизно 16 річній. Думаю, що з причини проблем при експлуатації. Більше зауважень до Піреллі не було і немає
Цікаво, скільки км за 16 років встигла проїхати резина і не втратити протектор?
Вы с ноября, если не ошибаюсь, выбираете зимние шины....у же январь начинается на следующей неделе... "Ваша Галя - балована!!!" Интересно - к февралю купите зимнюю новую шину? или вопрос уже будет перенесен на следующий зимний сезон???!!!
krabik 29.12.2023 11:58 пишет: Вы с ноября, если не ошибаюсь, выбираете зимние шины....у же январь начинается на следующей неделе... "Ваша Галя - балована!!!" Интересно - к февралю купите зимнюю новую шину? или вопрос уже будет перенесен на следующий зимний сезон???!!!
Дякую. Цю тему хотів видалити ще неділі три назад. Помилково зробив. , модераторам писав раза три, що б видалили тему але чомусь вона е ще. А так Ви праві вже на наступну зиму буду брати Клебер який Ви пропонували. Зараз з такою зимою на своїй гуми вже поїзжу. Та і ізжу зараз дуже мало