Який аератор треба поставити для зменшення витрати води на прийняття ванни?
А який смисл ставити аератор для набору води у ванну? Якщо людина хоче прийняти ванну то включає воду і чекає коли набереться необхідний рівень. Аератор тільки зробить те що прийдеться довше чекати? Це типу самому себе обдурити?
Омг. Здається, не всі розуміють сарказм (чи це пост-іронія) maksym. Я можу придумати ще багато подібних дурних запитань, типу: "А який потрібно аератор, щоб набрати басейн 25х50 м?" і т.п.
А який смисл ставити аератор для набору води у ванну? Якщо людина хоче прийняти ванну то включає воду і чекає коли набереться необхідний рівень. Аератор тільки зробить те що прийдеться довше чекати? Це типу самому себе обдурити?
Свідки секти економних аераторів так глибоко не копають. Написано - економія до 40% - це все.
Аератори - не економлять? Ви ще скажіть, що Земля - не плоска.
Омг. Здається, не всі розуміють сарказм (чи це пост-іронія) maksym. Я можу придумати ще багато подібних дурних запитань, типу: "А який потрібно аератор, щоб набрати басейн 25х50 м?" і т.п.
забули вимкнути електрообігрівач і поїхали на 2 тижні. це елементарно ось я забув закрити кран вранці і пішов на роботу, то до вечора вже 2 куби водички натекло, сам винний.
sanjk 20.12.2023 11:27 пишет: забули вимкнути електрообігрівач і поїхали на 2 тижні. це елементарно ось я забув закрити кран вранці і пішов на роботу, то до вечора вже 2 куби водички натекло, сам винний.
Тут електрообігрівач 2 тиждні точно не варіант, бо багато місяців було високе +- рівномірне споживання електрики.
seregaspeed 12.12.2023 16:30 пишет: И получается в день 20 квт. Вот думаю, это норм или много выходит?
С такими потребителями я бы сказал что могло быть и больше чем 20. Полотенчик какой мощности? Ну и какой расход воды - бойлер может и больше потянуть, если расходовать воду по максимуму, типа пока зубной щеткой во рту шуруешь, кран не закрываешь. Или ванну до краев каждый день для каждого члена семьи наполняешь.
Jonny 12.12.2023 20:34 пишет: у знакомого на стыке медь/люминь в стенке уходило почти 2 киловатта в час. Мешканцы не помичалы. пока дом не сгорел .
Ну-ну. Это ж какой мощности подключали нагрузку, что на соединении проводов целых 2 кВт рассеивалось?
Sillent 13.12.2023 23:25 пишет: Температуру холодной воду, входящей в бойлер, возьмем за 25 °С.
Колись спеціально заміряв, коли займався фотографією. Для проявлення плівок. З крану влітку текла вода 16-17 градусів.
Колись спеціально заміряв, коли займався фотографією. Для проявлення плівок. З крану влітку текла вода 16-17 градусів.
В Дніпрі (річка) влітку 22-24 град на піку. В Десні не знаю, але теж не 10. + насоси на перекачку додають градус-два. Але буває, що водопостачання зі свердловини, тоді температура стабільна зимою та влітку. Мої виміри - +5 зима, +25...28 літо (максимальна)