так, запрацював. Тільки що навіть смс з вибаченнями прислали і 10Гб інтернету на 28 днів. Тільки толку от цих 10Гб якщо інтернет в мене так і не працює. З таким же успіхом мені і 100Гб можна давати, вихлоп такий же буде ... Сподіваюсь, буде реальна компенсація, як і кричали в фейсбуках, принаймі хотілось би щоб повернули кошти які я заплатив за роумінг коли він не працював взагалі. Не маю на увазі всілякі там додаткові витрати, типу іншу картку купляв, додатковий інтернет платив через зникнення зв'язку у КС, а саме повернення тих коштів, які я саме КС заплатив за сервіс, якого не було. Але, здається, прокинуть все ж таки.
Нажаль так. Ще б місяц -2 могли б і потримати неробочий. Бо в людей така гарна опція з`явилася в ГТ: я не можу оплатити проїзд, бо в мене КС))) Але ненадовго))
Учора запрацював застосунок. Ну ок. Зайшов у історію оплат - опс, весь цей час, починаючи з 12 грудня, КС успішно списував по 8 гривень щодня (в мене контракт). "Как ни в чем не бывало"
cliv 20.12.2023 09:37 пишет: Учора запрацював застосунок. Ну ок. Зайшов у історію оплат - опс, весь цей час, починаючи з 12 грудня, КС успішно списував по 8 гривень щодня (в мене контракт). "Как ни в чем не бывало"
cliv 20.12.2023 09:37 пишет: Учора запрацював застосунок. Ну ок. Зайшов у історію оплат - опс, весь цей час, починаючи з 12 грудня, КС успішно списував по 8 гривень щодня (в мене контракт). "Как ни в чем не бывало"
Вони не мали змоги керувати білінгом. Так що можуть тільки компенсувати нарахування. Хоча навряд
Не знаю у всіх, але в мене гроші як були списані в грудні попри смс із завіренням не списувати, так і досі висять списані. На днях повідомили, що я вичерпав свій пакет 15 Гб, хоч я не уявляю як і коли, і далі будуть братися гроші за пакет 50мб, а після вичерпання-взагалі за кожен Мб. Поки розібрався як замовити адекватний пакет інтернету - пару десят гривень в трубу вилетіло. На мені вони в результаті нажились скоріш, ніж компенсували
Mangust 24.12.2023 13:46 пишет: Мне пришла смс на днях, что январь бесплатно
Мне тоже. Даже на те номера, которые лежат в шухляде и пополняются раз в год на 10 грн, чтобы номер не потерять. Ну что сказать. Молодцы. Довольно таки быстро восстановили и компенсацию всем дали
hugo-smk 05.01.2024 10:31 пишет: Не знаю у всіх, але в мене гроші як були списані в грудні попри смс із завіренням не списувати, так і досі висять списані. На днях повідомили, що я вичерпав свій пакет 15 Гб, хоч я не уявляю як і коли, і далі будуть братися гроші за пакет 50мб, а після вичерпання-взагалі за кожен Мб. Поки розібрався як замовити адекватний пакет інтернету - пару десят гривень в трубу вилетіло. На мені вони в результаті нажились скоріш, ніж компенсували
мені до цих пір компенсацію не надали за пакет що я додатково купляв і не зміг використати. Абонплату так, пообіцяли наступну прибрати, але це не покриває ціну додаткового пакету. Спочатку прийшло смс що ваше питання вирішено, коли почав з'ясовувати - з'ясувалось що це не компенсація а просто що сервіс поновили. Хоча ussd коди так і не працюють. Заявка типу в роботі, але номер звернення не дають.