У меня нет жигулей и никогда не было. А судить по аватарке - остуствие возможности мыслить. По вашей логике, вы каждый день, судя по аватарке, с грамотой ходите и в форме. При этом с нарушением этой самой формы. Но, я так понимаю, тоже выходец из сссра )))
Олег Новасов Carfy 18.03.2024 18:51 пишет: В поликлинике людей в военной форме пропускают без очереди...
Цивільні поліклініки не потрібні військовим Є для цього відомчі мед заклади
Я чекав чергу в шпиталь три тижні, терапевт там сказав, що буде швидше через сімейного лікаря пройти обстеження
+1 Шпиталь завантажений важкопораненими, тому цивільні медзаклади - потрібні військовим. Мені операцію робили у цивільної лікарні за направленням зі шпиталю.
Олег Новасов Carfy 18.03.2024 18:51 пишет: В поликлинике людей в военной форме пропускают без очереди...
да ладно...у меня ближайший госпиталь 280 км,лечимся в местной больничке, принимают без очереди и формальностей,отношение хорошее, там постоянно есть военный медик - куратор который решает формальности
да ладно...у меня ближайший госпиталь 280 км,лечимся в местной больничке, принимают без очереди и формальностей,отношение хорошее, там постоянно есть военный медик - куратор который решает формальности
да ладно. достатньо багато зараз переробили цивільних лікарень, працюють тільки на військових як госпіталя. там цивільних не приймають взагалі. у обох випадках коли після поранень потрапляв лікували саме у таких мед закладах. і взагалі без направлення зараз в цивільній не будуть лікувати якщо узнають що військовий
sashakiev 20.03.2024 21:35 пишет: там цивільних не приймають взагалі. у обох випадках коли після поранень потрапляв лікували саме у таких мед закладах. і взагалі без направлення зараз в цивільній не будуть лікувати якщо узнають що військовий
Беруть, якщо є направлення від командира частини і електронне направлення від сімейного лікаря. Але неохоче - це є. Бо ж лікувати треба безкоштовно.