Bodion 16.12.2023 20:09 пишет: Не підкажете? Кинути авто на кілька днів поки на операції буду.
мені, як аборигену цієї місцини, нічого не спадає на думку, окрім цього дому, що має підземний паркінг(заїзд з пров. Коломийського): https://maps.app.goo.gl/tFL1qcuq41D5VbTv9 сам не пробував, але думаю, можна домовитись з охороною та лишити на декілька днів. До речі, тепер не Ломоносова, Ю. Здановської
Трохи далі по вулиці зліва на перехресті з пров. Смольний є стоянка за парканом, якась місцева, може пустять. В іншу сторону навпроти новуса є платна парковка з будкою, що там з місцями я не знаю.
nickka 16.12.2023 22:17 пишет: Трохи далі по вулиці зліва на перехресті з пров. Смольний є стоянка за парканом, якась місцева, може пустять. В іншу сторону навпроти новуса є платна парковка з будкою, що там з місцями я не знаю.
теж подумав про Смольний, як вариант, але ніколи не бачив там живого охоронця, можливо, вони тількі вночі там умовно охороняють Але перевірити можна...До новуса - якось далеченько пішки теліпати...
Може кому буде корисно. Без проблем домовився з охороною і паркував авто на території інституту. По грошам, за тиждень, спочатку дав 300,потім ще 200 докинув.
я хотів порадити спробувати спершу це, але подумав що ти це першим варіантом розглядав і тобі відмовили. Там на території багато місць де машина нікому заважати не буде, але є заклади куди принципово не пускають навіть за гроші.