markush 18.12.2023 09:48 пишет: а в 8ст вже не 3309 льється?
Те фото з мого архіву, робилося у москві 2005-2006 року. Як виглядає пляшка ти бачив? От і порівняй її з білою, вгорі. На стікер уваги можна не звертати, виключно на тару.
Дизайн пляшок різний, якщо ти про це. Як можна бути впевненим, що виробник під своїм брендом продає якраз Мобіл, а не щось інше? Постачальників моторних олив автовиробники періодично змінюють, що їм зважає змінити постачальника трансмісійки?
Зи для свого заспокоєння, я б купував якраз трансмісійну оливу в тарі виробника, моторна олива то вже на свій розсуд, головне щоб допуски були відповідні. Зи2 СТО пропонують ту оливу, яку їм вигідно продавати.
Питання заміни стає все цікавіше) Набрав ту СТО що радили вище - нарахували свою оливу по 19$, з іншими не працюють. Знайшов багато відгуків про Ravenol саме у ці акпп, тому хочу його залити.
Знайомий порадив Центр ремонту акпп, там не виконують апаратну заміну, радять частково міняти.
Drunkard 17.12.2023 19:59 пишет: те шо внутрі відповідає стандартам бмв
Звісно відповідає. Бо всередину діжки покладуть крапельку маркетингової присадки від BMW, яка освятить трансмісійну рідину до стандартів саме BMW (виписаних саме для бізнесу, а не для техніки). Згоден стовідсотково!
markush 18.12.2023 13:44 пишет: Я питаю виключно чи льється в 8ст Аісін ATF3309 (як в 6ст), чи вже щось інше?
Я не використовував 3309, бо вона якось піднялася у ціні та за неперевіреною інформацією її почали "колотитЬ у Одесі". Раніше - так, заливалася майже у все, включно з шестиступками також. Використовував "щось інше" (у каністрах або бочках). Одразу від офіційного дилера продукту в Україні. Не переупаковані під інші напівбренди каністри.
markush 18.12.2023 13:44 пишет: Я взагалі тойотівським користуюся))
WS якщо не фальсифікат - коштує прийнятних грошей, думаю більше і не треба. Не жлобитися, міняти тисяч через 40 і все. Якщо плани їздити на машині "вічно, поки не зогніє" - можна й через 30. Але це суб'єктивне бачення за принципом дмухати на холодне.
Та чого ти одразу? Можливо у чоловіка це перша машина, переймається людина. Хіба ти таким не був чи я?
Колись давно над "копійкою" я трусився більше ніж сьогодні над будь-якою нормальною машиною. Книжку брав у батька почитати, як запалювання регулювати. Серйозна вещ!
А найбільше запам'яталась книжка про "ГАЗ-он". Зокрема там йшлося про:
В ответ на: Плавность хода транспортного средства обеспечивают полуэллиптические рессоры
adam 18.12.2023 18:46 пишет: аналогів до речі немає.
Всю тему перечитав?)
В мене 09S в яку по вязкості тільки равенол десь там не далеко а так тільки оригінал, знаю про що кажу розбирав це питання, навіть знаходив тест жижи на раша форумі. Ось оригінальна жижа G 053 001