хто користується і хто брав недавно? який зараз ціна-якість? дивлюсь Екософт…бак пластик …. в мене старий більше 10 років .. фільтер 1 здається назва , бак метал
от думаю відмити старий і все, що треба замінити чи купити новий? дякую
аналогічна проблема була пару років тому, тільки осмос з помпою і вона потекла. думав ремонтувати чи замінити помпу, а потім... купив екософт (як раз акція була на розетці) і поміняв саму систему, але бак залишив свій старий - працює вже пару років - все гуд.
UA 18.12.2023 15:29 пишет: хто користується і хто брав недавно? який зараз ціна-якість? дивлюсь Екософт…бак пластик …. в мене старий більше 10 років .. фільтер 1 здається назва , бак метал
Я купував восени 2023. У камрада з цього сайту. Тайванський. 6000 грн. Я б замінив старий, бо з віком може луснути корпус фільтра або колба, або шланги, або...
UA 18.12.2023 15:29 пишет: хто користується і хто брав недавно? який зараз ціна-якість? дивлюсь Екософт…бак пластик …. в мене старий більше 10 років .. фільтер 1 здається назва , бак метал
Я купував восени 2023. У камрада з цього сайту. Тайванський. 6000 грн. Я б замінив старий, бо з віком може луснути корпус фільтра або колба, або шланги, або...
Тобто не качається? Модель баку якась без підкачки? В мене також років через 8-9 об'єм видачі впав. Допомогло накачування. Вже дванадцятий рік бак працює.
Цілісність груши можна перевірити при наповненому водою баку. Для цього відкручується ніпель через який йде підкачка тиску, верхній кран на баку повинен бути відкритий і не підключений до системи. Якщо зі штуцера підкачки тиску - пішла вода, груша лопнула, бак під заміну.
7895 19.12.2023 13:13 пишет: Тобто не качається? Модель баку якась без підкачки? В мене також років через 8-9 об'єм видачі впав. Допомогло накачування. Вже дванадцятий рік бак працює.
ну качаю, а воно не катається......тобто катається але кількість запасу води не змінюється