autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнші подорожі

Відпочинок в Закарпатті .

Пеший | Супер писатель! **
19 декабря 2023 в 16:52
Шановне панство , порадьте затишне місце з чудовою природою , для зимового відпочинку сімейної пари "предпенсійного" віку . Мета - змінити обстановку і трохи підправити нервову систему . Бажано з харчуванням і різними корисними процедурами . Ну і адекватна вартість також бажана . Лижі і санчата не в пріоритеті .
Звичайно що після новорічних свят , як ціни повернуться до повсякденних згідно сезону.
Дякую за поради .
Роман_ЛВ | новичок *****
Re: Відпочинок в Закарпатті .
[Re: Пеший] 19 декабря 2023 в 19:06
Подивіться в сторону селища Шаян. Є гарна вода і термали збоку. Потрібен транспорт
[Re: Роман_ЛВ] 19 декабря 2023 в 19:59
Роман_ЛВ 19.12.2023 19:06 пишет:

Подивіться в сторону селища Шаян. Є гарна вода і термали збоку. Потрібен транспорт

Дякую ! Чудовий варіант . От ще б конкретне місце в Шаяні хто порекомендував із власного досвіду .)
З транспортом не проблема .
Роман_ЛВ | новичок *****
[Re: Пеший] 19 декабря 2023 в 20:22
Я люблю Карпатію. Там в халаті можна ходити на процедури. Бювет свій. Харчування на території
Bodion | СуперСтар **
[Re: Роман_ЛВ] 19 декабря 2023 в 20:54
Так, якщо "все включено"), то Карпатія без варіантів. Якщо трохи зекономити, то можу порекомендувати Аква Шаян, зовсім новий готель в самому центрі. Пристойні номери з міні-кухонькою за чудову ціну. На процедури можна ходити в ту ж Карпатію чи санаторій МВС. Якщо готувати ліньки, то суперсмачно в санаторії Вісак.
[Re: Bodion] 19 декабря 2023 в 21:47
А на чому виходить зекономити ? Дивлюсь на вартість проживання +- одинаково з Карпатією . Номери у Акві , по фото , сучасніші .
По процедурам зрозуміло , а з харчуванням в сусідньому комплексі як вирішується ?
[Re: Роман_ЛВ] 19 декабря 2023 в 21:53
Роман_ЛВ 19.12.2023 20:22 пишет:

Я люблю Карпатію. Там в халаті можна ходити на процедури. Бювет свій. Харчування на території

Якщо зупинитися на Карпатії , то бронювати проживання , а все інше по місцю чи є варіанти комплексу - проживання\харчування\процедури ?
Bodion | СуперСтар **
[Re: Пеший] 20 декабря 2023 в 01:01
Пеший 19.12.2023 21:47 пишет:

А на чому виходить зекономити ? Дивлюсь на вартість проживання +- одинаково з Карпатією . Номери у Акві , по фото , сучасніші .
По процедурам зрозуміло , а з харчуванням в сусідньому комплексі як вирішується ?

Економія на тому, що в Акві є міні-кухня. Я на сніданок нікуди не ходли, каву зварив в номері, ще щось підігрів, або там кашу яку чи яйце приготував та й економія. Гриби пару раз смажив на вечер щойно зібрані). Обід-вечеря восновному в Вісаку, просто приходиш і замовляєш з того що є на вибір, хоча можна й пакетом харчування там купити на весь термін.
У Акві номери дійсно кращі і новіші чим в Карпатії, крі того вона в самому центрі, там все поруч і весь двіж). Карпатія має сенс якщо там і лікування і харчування брати, тоді звідти можна взагалі не вилазить) Якщо що, бував і там і там не раз.
Роман_ЛВ | новичок *****
[Re: Пеший] 20 декабря 2023 в 10:40
Як на мене то Карпатія цікава комплексом. Якщо не потрібно лікування чи хочеться інше харчування можна дивитися інші варіанти, як писали вище
[Re: Пеший] 20 декабря 2023 в 14:30
Дякую за поради по Карпатії та Акві .
Якраз те що хотів , а тут ви прям в точку вказали направлення .
Обидва варіанти підходять , буду ближче до дати моніторити що з вільними місцями , на тому й зупинюся . Графік у мене трохи "плаваючий" , то зможу бронювати тільки десь за тиждень до відпочинку .
ПС. Років з 20+ назад був у тих місцях , правда влітку . Природа і атмосфера мене тоді просто вразила . Відчуття що час плине повільніше . Дякую що нагадали за таке чудове місце . Я якось за Шаян зовсім забув і до уваги не брав .
Autoua.netФорумІнші подорожі

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2319