Ок, нехай навіть 6, хоч у мене завжди виходить швидше навіть у спокійному темпі, але інтерсіті все одно довше, бо рахуйте час від моменту виходу з дому до прибуття в кінцеву точку у Львові, а не час руху поїзда Бо саме так рахується ваш час на авто. Я колись так порахував і дійшов висновку, що нема сенсу пхатись в ті аеропорти.
А я навпаки згадую часи до 24.02.22 - 2-3 рази щомісяця у Львів літаком протягом декількох років (50-70 хв і на місці), а не авто/інтерсіті/91й потяг зараз
То ж наче пояснив, як рахувати. В Бориспіль з офісу біля Шулявки на літак близько 20 я завжди виїжджав десь о 17, бо пробки, а пізніше південний не переїдеш вчасно. В готель у Львові в середньому приїжджав хай буде в 22, це за умови, що не було затримки рейсу, яка частіше якраз була, ніж навпаки. Поїхавши о 17 на машині не у Бориспіль, а на Львів, в готелі я буду в 22.30-23, а як дуже треба, то й швидше, і це без ризиків переносу рейсу на ранок, відміни рейсу і купи зайвих рухів - припаркуйся в аеропорту, дійди\доїдь від парковки, пройди безпеку, пройди в автобус, пройди з автобуса, виклич таксі і т.д.
Ок, нехай навіть 6, хоч у мене завжди виходить швидше навіть у спокійному темпі
А то у мене вічно дисонанс - як почитаєш форум то всі заєчки, спокійний темп, а як в реальності їдеш по львівській чи одеській - зараз горизонт чистий, а через півтори секунди на бампері висить ауді чи беневе, і так щохвилини. І де вони тільки беруться?:)
6 годин їдеться без порушення швидкісного режиму (обмеженння +20), якщо без зупинок і суттєвих затиків по трафіку
Ок, нехай навіть 6, хоч у мене завжди виходить швидше навіть у спокійному темпі, але інтерсіті все одно довше, бо рахуйте час від моменту виходу з дому до прибуття в кінцеву точку у Львові, а не час руху поїзда Бо саме так рахується ваш час на авто. Я колись так порахував і дійшов висновку, що нема сенсу пхатись в ті аеропорти.
А я навпаки згадую часи до 24.02.22 - 2-3 рази щомісяця у Львів літаком протягом декількох років (50-70 хв і на місці), а не авто/інтерсіті/91й потяг зараз
То ж наче пояснив, як рахувати. В Бориспіль з офісу біля Шулявки на літак близько 20 я завжди виїжджав десь о 17, бо пробки, а пізніше південний не переїдеш вчасно. В готель у Львові в середньому приїжджав хай буде в 22, це за умови, що не було затримки рейсу, яка частіше якраз була, ніж навпаки. Поїхавши о 17 на машині не у Бориспіль, а на Львів, в готелі я буду в 22.30-23, а як дуже треба, то й швидше, і це без ризиків переносу рейсу на ранок, відміни рейсу і купи зайвих рухів - припаркуйся в аеропорту, дійди\доїдь від парковки, пройди безпеку, пройди в автобус, пройди з автобуса, виклич таксі і т.д.
Ну тут вже нюанси У мене навпаки: в 99% випадків виїзджав в 9 ранку (з ПОХу) в Бориспіль на 10годинний рейс (безпека в 100% випадків проходиться за 7-10 хв) і в 12 дня я вже був у Львові в офісі (офіс на Стрийській, 10 хв від аеропорту Д.Галицького) Еххх..
Ну тут вже нюанси У мене навпаки: в 99% випадків виїзджав в 9 ранку (з ПОХу) в Бориспіль на 10годинний рейс (безпека в 100% випадків проходиться за 7-10 хв) і в 12 дня я вже був у Львові в офісі (офіс на Стрийській, 10 хв від аеропорту Д.Галицького) Еххх..
Ну так, має значення, звідки і коли виїжджати. Якщо треба приїхати зранку, вирішити справи за 2-3 год і ввечері вже бути в Києві, то літак був зручніший. Але я частіше їздив з вечора і мене реально задовбали відміни\переноси рейсів, коли доводилось виїжджати у Львів чи Одесу в 9 вечора на машині з аеропорта, бо літак перенесли на 5 ранку, то простіше було відразу їхати в кінцеву точку на машині в нормальний час.
Останні три рази їхала Львів-Рівне-Житомир-Київ - єдине це вічний ремонт перед Житомирською окружною, але воно втомлюєшся валити і там можна перепочити. Дорога гарна - копи на швидкість ловлять за Львовом. На вейзі їх нема )
УмKа 23.10.2024 21:49 пишет: Останні три рази їхала Львів-Рівне-Житомир-Київ - єдине це вічний ремонт перед Житомирською окружною, але воно втомлюєшся валити і там можна перепочити. Дорога гарна - копи на швидкість ловлять за Львовом. На вейзі їх нема )
про стационарные камеры сообщает вейз, мапкам, иго про засады вейз сейчас сачкует дополнительно вешаю на тсекло радар-детектор
Леший 23.10.2024 23:08 пишет: Житомир сейчас лучше проходить через город по прямой, выйдет быстрее и интереснее)
100500 світлофорів, перехресть і блокпостів?!
Ничего там такого, едешь тупо по главной и быстро пересекаешь Житомир. Разве что, если опасаетесь блокпостов А так, как по мне, намного комфортнее по городу прокатиться, чем тянуться за фурой или рискованно всех обгонять с нарушением правил. Проверено мной неоднократно по дороге от Киева к границе и назад. Конечно же это все пока идет ремонт окружной.
Леший 23.10.2024 23:08 пишет: Житомир сейчас лучше проходить через город по прямой, выйдет быстрее и интереснее)
Ничего там такого, едешь тупо по главной и быстро пересекаешь Житомир. Разве что, если опасаетесь блокпостов А так, как по мне, намного комфортнее по городу прокатиться, чем тянуться за фурой или рискованно всех обгонять с нарушением правил. Проверено мной неоднократно по дороге от Киева к границе и назад. Конечно же это все пока идет ремонт окружной.
+100500 А ще на окружній бувають дтп, поліція влаштовує рух зустрічних потоків однією смугою по черзі, і постояти можна півгодинки легко у заторі.
Ну якщо ви мотаєтесь постійно то не можу сперечатись... Я цього року тільки влітку рази 3 їхав, то може погода була гарна і трафік не сильно потужний. Хоча може якщо вночі чи в дощ - тоді має сенс, і сам колись ще до війни через місто їхав. Хоча Житомир запам'ятався не ідеальним асфальтом і він є одним із тих самих міст "лівих поворотів", де кожний квартал є лівий поворот з головної без окремої на те смуги, відповідно це не сприяє швидкості пересування.
Там ремонт идет? Помоему как китайцы свалили в Ковид, потом договор разорвали и с тех пор там на окружной ничего уже не идет...
Там ремонт идет? Помоему как китайцы свалили в Ковид, потом договор разорвали и с тех пор там на окружной ничего уже не идет...
крайний раз средняя скорость по той окружной составила около 70-80 км\час все ехали быстро и равномерно там даже временные знаки ограничения 50 местами заменили на бОльшие
Минулого тижня по дорозі зі Львова зловив 2 штрафа, хоча їхав по вейзу і притримувався його вказівок.
В Дідовичах камера висить на пішоходному переході в зоні знаку 70. Вейз показував обмеження 110, 70 якщо й було, то вже запізно, та й не дивишся ж на нього постійно. В результаті зафіксована швидкість 123 при обмеженні 70, але що дивно - шраф все одно 170\340, не дивлячись на перевищення на більше 50 км. Не пам'ятаю, чи була там камера раніше, але попередній раз я там їхав на початку жовтня до 130 і штраф не отримав. Можливо була налаштована на 110, а зараз змінили, бо наче ж останнім часом повідомлень про нові камери не було, а може просто пощастило, не знаю. Але це вперше потрапляю на камеру в синьому селі в зоні дії додаткових обмежень швидкості на переходах.
На окружній Рівного схожа історія, камера біля готелю 4х4 в зоні обмеження 50 км і якщо їхати на захід - то знак задовго до камери і вейз встигає попередити, а в сторону Києва - ближче до камери і я орієнтувався на 70 на вейзі, хоча й знав же, що там 50 в зворотній бік.
В Дідовичах камера висить на пішоходному переході в зоні знаку 70. Вейз показував обмеження 110, 70 якщо й було, то вже запізно,
В вейзі камера на 70 і участок сегмента з такою ж швидкістю ~350 метрів працює з серпня
Wave 04.11.2024 13:02 пишет:
На окружній Рівного схожа історія, камера біля готелю 4х4 в зоні обмеження 50 км і якщо їхати на захід - то знак задовго до камери і вейз встигає попередити, а в сторону Києва - ближче до камери і я орієнтувався на 70 на вейзі, хоча й знав же, що там 50 в зворотній бік.
Там теж камера на 50 налаштована, а 70 взагалі не бачу поряд.
Навіщо дивитись на екран, якщо він голосом попереджає?
Сапожник 04.11.2024 13:37 пишет: Там теж камера на 50 налаштована, а 70 взагалі не бачу поряд. Навіщо дивитись на екран, якщо він голосом попереджає?
Якщо не помиляюсь - там обмеження по знаках спочатку 70, а потім 50. А може вейз і 90 писав, точно не пам'ятаю. Голосом вейз попереджає про камеру, але ж не говорить, яке обмеження.