В ресторан заходять 2 хлопця, і пропонують відвідувачам скло переклеїти. До цього 2 дівчини ходили по гаражному кооперативу, і теж скло впарюють. В чому розвод? 1000 грн зарядять після поклейки?
Конкретно за тих хлопців - не знаю Але 2 рази користувався послугою переклейки лобовухи на місці - все ок. Но є ньюанс - то мені робили під офісом, і скло сохло 5-6 годин. А як отак за годинку вже їхати? вроді ніззя так
Khimik 20.12.2023 15:53 пишет: Конкретно за тих хлопців - не знаю Але 2 рази користувався послугою переклейки лобовухи на місці - все ок. Но є ньюанс - то мені робили під офісом, і скло сохло 5-6 годин. А як отак за годинку вже їхати? вроді ніззя так
Як на мене просто заробляють копійочку. Спочатку питаєшь скільки коштує та потім або погоджуєшься або ні. Один раз на парковці біля дому дівчина пропонувала поклейку, показувала яке є скло. Але все може бути і разводняк якийсь але який, можливо якесь універсальне, нікому не потрібне скло наклеють.
В офісну будівлю в центрі міста заходив такий хлопчик. Взяв замовлення, довго над телефоном пихтів, натирав серветками скло. Потім гроші взяв і порекомендував телефоном ще з годину не користуватися, або з особливою обережністю. Дівчинка замовниця довго сумнівалася, а потім все таки звернулася до сервісу, де їй підтвердили сумніви... Ніякого захисного скла на екрані немає Просто наполірував серветками за дикі гроші.
hugo-smk 20.12.2023 15:49 пишет: В ресторан заходять 2 хлопця, і пропонують відвідувачам скло переклеїти. До цього 2 дівчини ходили по гаражному кооперативу, і теж скло впарюють. В чому розвод? 1000 грн зарядять після поклейки?
500 грн поклеїти на китайський телефон (не Сяомі, в інших не шарю). Послуга для лінивих, яким просто влом їхати, купувати за 200 грн скло і самим приклеїти. Бісить, шо в наглу лізуть в офіс. Одному таком чуть люлєй не виписали
hugo-smk 20.12.2023 15:49 пишет: В ресторан заходять 2 хлопця, і пропонують відвідувачам скло переклеїти. До цього 2 дівчини ходили по гаражному кооперативу, і теж скло впарюють. В чому розвод? 1000 грн зарядять після поклейки?
500 грн поклеїти на китайський телефон (не Сяомі, в інших не шарю). Послуга для лінивих, яким просто влом їхати, купувати за 200 грн скло і самим приклеїти. Бісить, шо в наглу лізуть в офіс. Одному таком чуть люлєй не виписали
Ніякого розводу. Хлопці заробляють копійку. Декілька разів влітку користувався їх послугами… Зазвичай вони якщо бачать що ви маєте сумніви щодо їх (крадіжка) залишають біля вас свій телефон )))
Makovsky 28.12.2023 08:06 пишет: Ніякого розводу. Хлопці заробляють копійку. Декілька разів влітку користувався їх послугами… Зазвичай вони якщо бачать що ви маєте сумніви щодо їх (крадіжка) залишають біля вас свій телефон )))
Якось бачив таку послугу в СЦ на Перемоги Чекав я дуже довго, хлопчина тричі до мене підходив з одним і тим же питанням ..кому вони їх клеють? Має бути одна поклейка хоча б 500 грн, щоб хоч щось заробляти на тому