Минулої суботи покатався на топовій комплектації Forester по набережній, по Подолу, з його, скажімо так, складним рельєфом дорожного покриття, й не відмовився від пропозиції менеджера піднятись Смородинським узвозом. Років з чотири-п'ять назад я й на профільному авті туди міг ще заїхати, хоча й без задоволення, але те, на шо він перетворився зараз, мене майже відлякнуло. Питаю менеджера з салону, чи не повернути назад. Каже, з посмішкою, – ні, їдьмо. Ну, то й поїхали. Хто там недавно був, думаю, не дасть збрехати, – мені це нагадало якісь карпатські високогірні грунтівки, на кшталт підйому на Драгобрат. Мушу визнати, шо Смородинський мене, практично, й підкорив. Ну, тобто, після того, як я – його )
Підвіска, як на мене, просто чудова, на десерт в нас був ще Подольський узвіз, то мав змогу переконатися зайвий раз. Розгінна динаміка мене також цілком влаштовує (по Набережній можна було трошки притиснути), майже така сама, як я звик нині. Салон – просторий, комфортний, шумоізоляція, оглядовість, матеріали, ергономіка, – в мене питань нема. Трохи побоювався, що будуть проблеми з Android Auto, бо на телефоні він, відразу після установки, не запускався, видавав помилку Play Services, – дарма, після під'єднання до авта все чудово запрацювало. Підключив телефона дружини, щоб впевнитись, що й про CarPlay не збрехали, – з ним теж усе в нормі.
Ну, шоб не все було так вже сиропно, мушу сказати ще ось що. Економічність могла б бути й трохи кращою, – середня витрата палива була 10,3 л/100 км, при паспортних 9,3 л по місту, але я це схильний пробачити, бо ж спека, часті розгони/гальмування, знову-таки, Смородинський узвіз. Та й тлі моїх теперішніх 15 л то вже гігантський прогрес.
Змінено Endorphinity (10:26 24/06/2019)
Редагувати
Відповісти
Цитувати