juiT 25.12.2023 12:27 пишет: Це його потрібно кудись вставляти, щоб воно працювало? Більш потрібен як самостійна одиниця, щоб розмістити біля вікна.
Я на дачі, вмикаю у розетку(через зарядний пристрій)+антену ще можна до нього підключати, можна у ноут або павербанк всунути... Дуже ефективно було, в умовах коли сигналу жодного оператора не було взагалі.... отут мій досвід: http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=12049156&page=0&vc=1
У мене на дачі аналогіний.Huawei E8372h Швидкість десь 30Мбіт/с. Для "полазити в інтернеті, подивитись відосики№ - хватає з головою.
juiT 29.12.2023 17:56 пишет: В мене ось так показує. Єдине скоріш за все пришпандьорю антену і куплю ретранслятор вай фай, бо через стіну слабенько б'є.
Ні, Олексій дав свій, і я знайшов ось такий Хуавей. Як виявилось швидкість однакова, тільки в Олексія за рахунок антени, передача по Вай-Фай більш якісна в іншому приміщенні. Тому сам роутер залишу як є, можливо ще куплю антену, для стабільнішого сигналу, а докуплю лише підсилювач саме Вай-Фай, щоб у дворі був інтернет і в кімнатах.
просто с окна телефон обратный сигнал 9запросы) посылает на вышку нормально, а из глубины комнаты вышку слышна телефоном почти так же как и с подоконника, а вот вышкой телефон слышен хуже (передатчик телефона-то слабее)
короче говоря любой старый телефон положеный на подоконник (или лучше - поставленый вертикально задней крышкой (антенной) в сторону вышки даст тот же эффект, что и модем на подоконнике.