Researcher 02.01.2024 20:25 пишет: У родичів аналогічна ситуація, тільки не можуть отримати ключі і на ремонт зайти, бо забудовник обдзвонив інвесторів, і з дома лише 1/10 сказали, що хочуть брати ключі. Сподіваються, що весною забудовник проявить рішучість, інакше це може тягнутись роками.
А що це за прикол такий? Яка ціль отих 9, що не хочуть брати ключі? І цей один з десяти також не може отримати ключі без згоди інших чи що?
Багато хто інвестував для продажу, зараз я так розумію, покупців не так щоб черга стоїть. Плюс частина виїхала, от і не поспішають. Може ще через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Researcher 16.01.2024 08:40 пишет: через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Теж так думаю. Та й решта комунальних платежів теж не дуже маленька. Плюс продаж до оформлення права власності і після суттєво розрізняється по податках.
Researcher 16.01.2024 08:40 пишет: Багато хто інвестував для продажу, зараз я так розумію, покупців не так щоб черга стоїть. Плюс частина виїхала, от і не поспішають. Може ще через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Сподіваються, що весною ключі дадуть.
я сомневаюсь, что в сданном доме , вот который сдался пару месяцев как, есть отопление...Не, может и есть, всяко бывает.
Но если квартиру продавать, то по переусупке и понятно, что тянуть время и не получать право собственности ибо налоги.