Tehnoton 03.01.2024 13:15 пишет: теж немає.. але ж додаток повністю оновився й там є новини де написано МВС оновлює дані скоро все буде чекайте
Воно то, крім чекати, нічого не залишається. Але як їздити тим, хто повівся на запевнення уряду і не став собі оформлювати пластик взагалі? P.S. В мене і в деяких знайомих 31-го теж документи з Дії пропали, але 1-го вже з'явилися знов
Воно то, крім чекати, нічого не залишається. Але як їздити тим, хто повівся на запевнення уряду і не став собі оформлювати пластик взагалі? P.S. В мене і в деяких знайомих 31-го теж документи з Дії пропали, але 1-го вже з'явилися знов
як звичайно, тому що в базі всі документи є, якщо буде потреба перевірити. ДІЯ так само просто витягує та відображає документи з різних баз
як звичайно, тому що в базі всі документи є, якщо буде потреба перевірити. ДІЯ так само просто витягує та відображає документи з різних баз
нажаль, ви помиляэтесь. Така ситуація коштуватиме 425 грн, бо штраф за непред'явлення документу ніхто не відміняв.
Так ДІЯ це ж просто монітор бази МВС. Якщо база не працює, то і показувати нічого)) Спробуйте зайти у кабінет водія - побачите, що він не працює: "Проводяться регламентні технічні роботи." ЯК база встане, то техпаспорт у ДІЇ з'явиться.
извините, но это напоминает про мышей и кактус.... КАК вы, взрослые люди, продолжаете слепо верить в поделки некоторых особей? вам пластик карман оттягивает?
kym 03.01.2024 18:39 пишет: извините, но это напоминает про мышей и кактус.... КАК вы, взрослые люди, продолжаете слепо верить в поделки некоторых особей? вам пластик карман оттягивает?