3. Визначення ПДР та ДСТУ 4100:2021 для наявного знаку 5.59 в окресленій ситуації цілком дозволяє лівий поворот, крім вантажних (детально розписано у постах вище).
Може таки Ви все ж таки спробуєте зрозуміти різницю між режимом руху (напрямком руху до об'єктів), та обов'язковим напрямком руху ?
І чи вірно я розумію, зі слів автора, що знак на фото дозволяє повертати з Щусева на Теліги ліворуч?
3. Визначення ПДР та ДСТУ 4100:2021 для наявного знаку 5.59 в окресленій ситуації цілком дозволяє лівий поворот, крім вантажних (детально розписано у постах вище).
І чи вірно я розумію, зі слів автора, що знак на фото дозволяє повертати з Щусева на Теліги ліворуч?
Може таки Ви все ж таки спробуєте зрозуміти різницю між режимом руху (напрямком руху до об'єктів), та обов'язковим напрямком руху ?
Саме так. І саме в такому порядку там все і знаходиться. Спочатку Чернігів відвідаємо, потім Харків, а вже потім Троєщину. Овруч на десерт
Розмітка забороняє поворот всім, а знак додатково забороняє особливо обдарованим вантажівкам. Протиріччя немає, знак і розмітка доповнюють один одного . А інформаційна табличка для поповнення бюджету
Здоровий глузд, але, скоріше за все наявна "Схема організації дорожнього руху" перемогла. Суперечність нівельовано, шляхом відновлення переривчатої подвійної смуги горизонтальної дорожньої розмітки.