В ответ на: Середній стілець, це - універсал підвищеної прохідності (Passat Alltrack)
Я думаю, що там звичайний кузов пассата на проставках
Просто в мене є легасі і аутбек Вони тупо однакові від слова зовсім.
Ти зараз про висоту стільця відносно днища автомобіля, чи висоту відносно "асфальту"? Бо я мав на увазі, висоту відносно "асфальту". Чим вище стілець від "асфальту", тим зручніше сідати/виходити. Це суто для мене. От в Хонду, таке відчуття, що на каремат сідаєш, в плані що дуже низько.
Ще є таке поняття як "капітанська посадка". Таку зустрічав у Фрілендері. У Туарега, СантаФе або Веракруз, стілець відносно підлоги трохи вище, чим у легкового авто.
В ответ на: Середній стілець, це - універсал підвищеної прохідності (Passat Alltrack)
Я думаю, що там звичайний кузов пассата на проставках
Просто в мене є легасі і аутбек Вони тупо однакові від слова зовсім.
Ти зараз про висоту стільця відносно днища автомобіля, чи висоту відносно "асфальту"? Бо я мав на увазі, висоту відносно "асфальту". Чим вище стілець від "асфальту", тим зручніше сідати/виходити. Це суто для мене. От в Хонду, таке відчуття, що на каремат сідаєш, в плані що дуже низько.
як писали вже, не слід забувати про комплекцію/масу/зріст. В себе в профільному авто ставлю максимально нижнє положення, бо чим вище сідаю, тим більше мені дах перекриває огляд. Ну а якщо максимально вгору поставити, то я і не вийду з авто норм, і не бачитиму нічого особливо
В ответ на: Ти зараз про висоту стільця відносно днища автомобіля, чи висоту відносно "асфальту"?
Відносно всього нішого всередині авто. Вони тупо однакові до середньої стійки
В ответ на: Бо я мав на увазі, висоту відносно "асфальту". Чим вище стілець від "асфальту", тим зручніше сідати/виходити. Це суто для мене. От в Хонду, таке відчуття, що на каремат сідаєш, в плані що дуже низько.
Мені навпаки, так як в кросовків та подібних до них, треба перевалювати ногу через бокові валіки на сідушках, а в низький тачці можна просто поставити ногу на землю і все
От цікаво, якщо чим вище, тим краще, то чому підніжки для седанів не пропонують?
От цікаво, якщо чим вище, тим краще, то чому підніжки для седанів не пропонують?
Взагалі не зрозумів твоєї фрази. Так седан низький, яка підножка? Щоб на дах вилазити на мийці?
В ответ на: в кросовків та подібних до них, треба перевалювати ногу через бокові валіки на сідушках, а в низький тачці можна просто поставити ногу на землю і все
Це називається мазохізм, якщо тобі не зручно в паркетнику, а зручніше в легковушці, то навіщо ти купляв парктеник?
Це називається мазохізм, якщо тобі не зручно в паркетнику, а зручніше в легковушці, то навіщо ти купляв парктеник?
Ну він правильно пише про свої відчуття порівнюючи Легасі і Аутбек. Але там фактично різниця лише у кліренсі. А салон приблизно одного розміру. От як би він порівняв Легасі і Форестер, то різниця була б більш відчутня.