Купив пів року тому Buick Enclave 2015 з насильним боковим ударом з боку водія в переднє колесо і передню дверку. По підвісці було виявлено лише легку деформацію амортизатора. Поміняв з двох сторін амортизатори, нижні ричаги з шаровими, стійки стабілізаторів, сайлентблоки стабілізатора. Їздив десь два місяці, все було ОК. Два тижні тому щось почало стукати спереду з боку водія, причому тільки на "холодному" автомобілі і у холодну погоду. Стукає досить відчутно десь внизу. Я зняв колесо і помітив, що подушка АКПП тріснута і подумав, що це і є причина. Поміняв подушку декілька днів тому і стукати перестало. Сьогодні зранку рушаю і що я чую...? Знову той же стук. Якщо стукає тільки на холодну машину і в холодну погоду то напевно це зв"язано зі зменшенням/розширенням якихось з"єднань якраз при зміні температур?
Просто нема зараз можливості відвезти машину до механіка, треба довго чекати, а машина потрібна зараз, і переживаю щоб це не було щось таке, що може спричинити поломку якогось важливого вузла. В принципі по підвісці все можу зробити самостійно, але не можу визначити в чому проблема.
Можливо хтось підкаже що це може бути. Буду вдячний.
Змінено pdrshop (18:17 10/01/2024)