Там якийсь брєд написаний... Зазвичай, щоб концентрат -80 розвести до готового стану -35, це пропорція 1:1. Т.є. літр концентрату + літр води. І буде -35
одна, дві, три частини, і так далі далі бо бескінечності, бубуть мати температеру замезання -80, для її зменшення необхідно додати воду. Якщо моя відповідь не задовольняє, керуйтесь інструкцією.
Концентрат перевірений роками треба купляти на форумі, з ароматом Херсонськоі дині , а по темі, ось як він пише Рекомендації по розведенню: 1(конц):1(вода)-захист до -25. 1(конц):2(вода)-захист до -15. 1(конц):3(вода)-захист-7.
egorka 14.01.2024 12:12 пишет: Концентрат перевірений роками треба купляти на форумі, з ароматом Херсонськоі дині , а по темі, ось як він пише Рекомендації по розведенню: 1(конц):1(вода)-захист до -25. 1(конц):2(вода)-захист до -15. 1(конц):3(вода)-захист-7.
Я із задоволенням брав в нього -20, але мої старі запаси вже майже всьо, а саме того,я так розумію,вже нема в продажу. Тому і пробую інших виробників.
Anatoliy 14.01.2024 11:25 пишет: одна, дві, три частини, і так далі далі бо бескінечності, бубуть мати температеру замезання -80, для її зменшення необхідно додати воду. Якщо моя відповідь не задовольняє, керуйтесь інструкцією.
Все ок,дякую. Просто дивує, що і на сайті так написано. Маюуть це лишній раз доводить якісні характеристики цього виробника
egorka 14.01.2024 12:12 пишет: Концентрат перевірений роками треба купляти на форумі, з ароматом Херсонськоі дині , а по темі, ось як він пише Рекомендації по розведенню: 1(конц):1(вода)-захист до -25. 1(конц):2(вода)-захист до -15. 1(конц):3(вода)-захист-7.
Я із задоволенням брав в нього -20, але мої старі запаси вже майже всьо, а саме того,я так розумію,вже нема в продажу. Тому і пробую інших виробників.