Треба поставити тимчасовий, але як завжди тимчасово може перетворитись на постійне))) Офіс. Відділ роботи з клієнтом… Десь +- 40м2 (до 50 точно) Постійних працюючих 4 людини…
На яких виробників подивитись? Якщо хтось з форумчан займається подібним в лічку…
В тому все і справа, що виробників та всякої реклами вистачає, але мене більш цікавить саме досвід особисто чи автоуашника чи друзів. Бо в ціх модулях як і в каркасниках мабуть дуже багато різних нюансів. Але я вже потрохи починаю розбиратись в процесі…)))
Makovsky 17.01.2024 09:58 пишет: Треба поставити тимчасовий, але як завжди тимчасово може перетворитись на постійне))) Офіс. Відділ роботи з клієнтом… Десь +- 40м2 (до 50 точно) Постійних працюючих 4 людини…
На яких виробників подивитись? Якщо хтось з форумчан займається подібним в лічку…
Працював 2 роки в цьому направленні, офисні блок модулі 6х2.4м та інше. Якщо потрібна якість на довго.. то чесно не рекомендував би, які б не були виробники...будуть і містки холоду і куча різного всього як наприклад неякісна деревина чи погано прогрунтовий метал який почне через пару років ржавіти і т.д. Але на рік-два вистачить, якщо самому постійно їздити та контролювати на виробництві. При потребі звісно кину телефон директора компанії ... може і постараються але ціна при такій квадратурі буде космос
Краще урізати по квадратурі, просту кришу, або панелі перекриття (потрібно рахувати, що дешевше) останній час було не на користь даху на дерев'яних балках, і стіни зробити з блоку.
Makovsky 17.01.2024 09:58 пишет: Треба поставити тимчасовий, але як завжди тимчасово може перетворитись на постійне))) Офіс. Відділ роботи з клієнтом… Десь +- 40м2 (до 50 точно) Постійних працюючих 4 людини…
я до війни купив участок і дачу сканді укр на нього поставив якраз ваш розмір (цех їх був в бородянці)
я до війни купив участок і дачу сканді укр на нього поставив якраз ваш розмір (цех їх був в бородянці)