Я на такому їжджу, тому здається що в газі сенсу немає. По трасі може бути і 6.5, якщо їхати 90, аеродинаміка паршива, тому 130 вже 8.5 середній розхід. Але у мене спокійний стиль.
Багато це скільки? На такому Тігуані короткі пробіги 5км із зупинками зимою середній 10-11. Kia Soul 1.6 в тому ж режимі жере так само. Ну так, це не дизель, але дуже сумніваюся що більше середнього по больниці
Газ він ставив більше ніж за 1К євро. Велика витрата - це 15+, і це не на короткі відстані, а на довгі+ місто. Дизельний пасат в такому режимі в нього був 8-9. P.S. це був тігуан з гідротрансформатором, якщо б DSG то витрата могла би бути менша.
У колеги був такий тігуан. Витрата там реально дурна, як для такого авто. Їй після 1.6 hdi пежо то був космос. Хотіла 2008 з салону, але чоловік наполіг на німецькому битку зі штатів) Про 8-9 на пасаті теж якось не мало. У мене така на трилітровому дизельному двотонному кросі.
ГБО на современных моторах , все эти 6 цилиндровые, с прямым впрыском, типа лексус, упомянутых ТС кадиллак хт 5 и т.п., не имеет смысла. Окупаемость сего девайся стремиться в бесконечность, разве что купить машину новой и ездить лет 15
Абрвалг 26.01.2024 09:27 пишет: ГБО на современных моторах , все эти 6 цилиндровые, с прямым впрыском, типа лексус, упомянутых ТС кадиллак хт 5 и т.п., не имеет смысла. Окупаемость сего девайся стремиться в бесконечность, разве что купить машину новой и ездить лет 15
Те все зрозуміло. Але і 1.6mpi з дешевим четвертим поколінням жере як не в себе. Взагалі, на які сучасні авто можна поставити це четверте покоління? Електрички теж економлять доволі уявно. Я купляв за 40€ і-расе при кросі до долара 1.2, тобто вийшов 50$. За два з хвостиком роки він подешевшав вдвічі. Грубо манілос 800-900$/місяць. А хтось його новим брав за сотку. Це не плач Ярославни, авто дарує емоції, все одно купив би. Це радше про економію. На профільному макані набагато краща ситуація. Поки)
В тебе, соседней, "об электричках" я и упоминал, что понятие "дешево проехать 1 км" может очень сильно нивелироваться ценой покупка-ценой продажи. О чем собственно ты и сказал.
Абрвалг 26.01.2024 10:03 пишет: В тебе, соседней, "об электричках" я и упоминал, что понятие "дешево проехать 1 км" может очень сильно нивелироваться ценой покупка-ценой продажи. О чем собственно ты и сказал.
хтось тут на форумі писав, що після того як продав авто в два рази дешевше, ніж купляв, витрати пального його вже не хвилюють)) от для великих пробігів це може бути критичним. для 15-20 в рік це не повинно бути вирішальним фактором.
Абрвалг 26.01.2024 10:03 пишет: В тебе, соседней, "об электричках" я и упоминал, что понятие "дешево проехать 1 км" может очень сильно нивелироваться ценой покупка-ценой продажи. О чем собственно ты и сказал.
хтось тут на форумі писав, що після того як продав авто в два рази дешевше, ніж купляв, витрати пального його вже не хвилюють)) от для великих пробігів це може бути критичним. для 15-20 в рік це не повинно бути вирішальним фактором.
Ну чисто психологічно воно впливає. Та і той тигуан це не якийсь там булетпруф яріс 07-го року. Дешевітиме може ще швидше, ніж умовний ліф.
совершенно согласен. если "покупать авто и быть жадным обдумано" то намного важнее цена последующей продажи, чем расход по городу. Потому как может оказаться, что на лексусе, с расходом в 15 литров, по итогу ездить намного экономнее, чем на ситроене с расходом 7 литров:)
В ответ на: Розхід пального на таких маленьких пробігах не лякає, але якщо буде щось овер-дохріна, то скоріше за все поставлю газ.
Компас по Києву - 14-15,якщо по пробках. Салон Компаса ІІ "нового" дуже відрізняється від попередника в кращий бік.
Моя "Куга" в режиме "на Подол - без пробок, с Подола - с пробками", еще ни разу за год из 11.5 литров расхода не вышла. И это по-пистолетным замерам. А если по бортовику - то вообще 9.5-10.5 литров рисует.
В ответ на: Розхід пального на таких маленьких пробігах не лякає, але якщо буде щось овер-дохріна, то скоріше за все поставлю газ.
Компас по Києву - 14-15,якщо по пробках. Салон Компаса ІІ "нового" дуже відрізняється від попередника в кращий бік.
Моя "Куга" в режиме "на Подол - без пробок, с Подола - с пробками", еще ни разу за год из 11.5 литров расхода не вышла. И это по-пистолетным замерам. А если по бортовику - то вообще 9.5-10.5 литров рисует.
так, але компас легко газується в мене доджі такий самий двигун, як на компасі. газу по чекам 12,8-13,2 по Києву (сталих маршрутів в мене нема, так що це в сереньому). єдине в мене ж додж монопривідний, а компас і на повному був. ну і я не спіді гонзалез - з усіма в потоці їду
Це зрозуміло. Але ж мова вище не про цей, а про вже минуле покоління яке легко газується за 600 баксів Ну і при витраті 6,5 на новому компасі ставити газ, та ще й на безпосереднє впорскування за купу грошей...це навіть такий апологет газу як я не буде робити
Старих тем не знайшов, щоб не флудити в чужих купля-продажах, створив нову
Порадьте або відмовте , шукаю 90% що кроссовер , бюджет орієнтуюсь на 18-22, можна більше можна менше, але думаю в цьому коридорі щось може бути. USA не лякає, а навпаки скоріше вона і розглядається.
З умовно "стандартних" варіантів що підкидає авторіа плюс-мінус подобається тігуан2, компас/черокі (але JEEP вже був, в салоні вони всі однакові), можливо сх-5. З нестандартного сподобався каділак хт-5, рр евок/діскавері, але за ці моделі нічого не знаю. З масового НЕ цікавить форд ескейп/куга, спортейдж, ніссан рог.
Поради?
евок актуальний не влізе в бюджет, навіть якщо самому тягнути діско, якщо мова про діско-спорт, то актуальний рестайл (чи скоріше нова модель зі старою зовнішністю) від 2019 року може влізти, але щонайменше 25 з ремонтом...бо ми ж про біточки, а не фарш . Дорослий діско 5 навіть 17 року не влізе, не кажучи вже про рест. парочка діско/евок менша за XT5...хоч і дешевша по запчастинам (я про кузовні на розбірках) плюс кадік має хороший апетит (а газувати дорого, бо з 2016 3,6 від GM з безпосереднім впорскуванням) навіть порівняно з бензиновим евок/діско спорт Я б ще в бік ягуара F-Pace подивився би. вони і дорестові нормально виглядають. З 2,0 надувним їх в принципі навалом на авторіа, причому ціни такі, що тягнути самому (чтай, грату в рулетку) не так щоб був сенс апд...подивився авторіа...таки ні, сенс тягнути самому є. там за 23-25 реально з фаршику машинки
про СХ-5 нічого не скажу, бо я в ній хіба що сидів. але порівнювати її з кадіком або LR...ну таке
Нове авто із салону, це точно не про економію. За 50% від ціни отримав муха не сиділа і сидіння не .
Нове авто із салону, це точно не про економію. За 50% від ціни отримав муха не сиділа і сидіння не .
в другой соседней теме - про "посоветуйте за 8-10 т долл" - неожиданно выяснили, что б.у. тоже совсем не про экономию (только затратные статьи другие и - что главное - не все морально готовы измерить в деньгах свой головняк и время по возне с поношенной машиной)