robocop 01.02.2024 16:01 пишет: ІМХО потрібно укоротити гофрошланг, щоб не було отого відстійника... Там будуть осідати відходи і заб'ється рано чи пізно.
а то не гідрозатвор? Мені щось не внушає довіри сіфон від піддона з точки зору тримання перепадів тиску у стояку каналізації.
robocop 01.02.2024 16:01 пишет: ІМХО потрібно укоротити гофрошланг, щоб не було отого відстійника... Там будуть осідати відходи і заб'ється рано чи пізно.
З власного досвіду - навряд чи заб'ється. Принаймні у мене така схема працює багато років без нарікань, правда в рукомийнику у ванні, а не на кухні. Але в крайньому разі воно ж в доступі.
Все, кулібінство відміняється. Зайшов в Леруа і побачив те що мені треба. Сифон висотою 6 см. Кухонний, з відставленим коліном. Переробив все по нормально.
P.S. Нікому не треба низький злив для душа за півціни?))
Slavik-d 01.02.2024 23:12 пишет: Все, кулібінство відміняється. Зайшов в Леруа і побачив те що мені треба. Сифон висотою 6 см. Кухонний, з відставленим коліном. Переробив все по нормально.
Ще би посилання на сифон, чи марку принаймні, мало кому треба буде.
Slavik-d 01.02.2024 23:12 пишет: Все, кулібінство відміняється. Зайшов в Леруа і побачив те що мені треба. Сифон висотою 6 см. Кухонний, з відставленим коліном. Переробив все по нормально.
А чи не ти ще на першій сторінці рекомендував камраду точно такий сифон?
А чи не ти ще на першій сторінці рекомендував камраду точно такий сифон?
Я тицьнув просто в, умовно кажучи, картинку в інтернеті, щоб пояснити, що я маю на увазі. А тут камрад в руках тримав, ставив, оцінив може якість, але, хоч вони подібні, не знаю, чи це одного і того ж виробника, може той, що на розетці неякісний
alex_b 29.01.2024 19:08 пишет: Стиралка под раковиной это довольно обычная тема. Там уменьшенная высота стиралки, чтобы засунуть её под раковину. У ПММ хоть 45, хоть 60 см ширины высота стандартная. Моё ИМХО или впендюрить под мойку настольную микромойку ПММ, но это уж очень тягомотно и непрактично. Или поставить ПММ отдельно в другом конце кухни. Это вообще без проблем. Полно ПММ т.н. отдельно стоящих.
Настільна пмм внизу не працює. Перевірено дослідним шляхом. Вона потребує висоти для зливу води. Ну може не всі. Моя стара настільна Бош працює і внизу. А сучасна (здається LG) вже не зливає воду.
Я тицьнув просто в, умовно кажучи, картинку в інтернеті, щоб пояснити, що я маю на увазі. А тут камрад в руках тримав, ставив, оцінив може якість, але, хоч вони подібні, не знаю, чи це одного і того ж виробника, може той, що на розетці неякісний
Я тоді глянув на нього і не знайшов розмірів. Потім ще хтось писав про мінімум 9-10см, от і не звернув увагу Так, візуально це той самій тільки з Леруа