nope 01.02.2024 21:18 пишет: Почитав оце топік, і стало мені цікаво. І цікавість - це, як відомо, шлях у майбутнє Пішов на сайт дп документ і взяв без танців з бубном та істерик два терміна на зручний час у філії у м.Кьольн на початок наступного тижня. Так само у грудні брав термін у консульство у Дюсельдорфі. Наразі виглядає разів у 10 безпроблемніше, ніж взяти термін на виготовлення паспорта у Цнапі у рідному місті
може хтось знає, о котрій годині відкриваються нові місця в цих чергах? із цікавості прокладав усі центи в Польщі і Німеччині, ніде місць немає.
Попитав. Кажуть зранку кожного дня додається щось на поточному або наступному тижні. І в них є ще жива черга. Загалом, вся процедура зайняла 40 хвилин, тобто організовано норм. Ціна десь 5500 грн за терміновий паспорт. Так складається враження, що більше половини стражденних за паспортами чоловіки призовного віку. Певно щось знають
Drunkard 01.02.2024 11:05 пишет: Бо є декларація з прав людини, там купа дотичних пунктів.
А де в тій декларації почитати, що якщо в тебе недійсний паспорт чи ти його втратив то громадянство припиняється?
Для початку, треба б взагалі там почитати, може і щось дійшло б. Без можливості отримати діючий паспорт припиняється така геть незрозуміла всіляким квнщикам штука, як правосубʼєктність.
nope 01.02.2024 21:18 пишет: Почитав оце топік, і стало мені цікаво. І цікавість - це, як відомо, шлях у майбутнє Пішов на сайт дп документ і взяв без танців з бубном та істерик два терміна на зручний час у філії у м.Кьольн на початок наступного тижня. Так само у грудні брав термін у консульство у Дюсельдорфі. Наразі виглядає разів у 10 безпроблемніше, ніж взяти термін на виготовлення паспорта у Цнапі у рідному місті
може хтось знає, о котрій годині відкриваються нові місця в цих чергах? із цікавості прокладав усі центи в Польщі і Німеччині, ніде місць немає.
Майже по всіх центрах викладають слоти на 5 день о 19 годині локального часу. Якщо хвилин за пʼять до 19 зайти на сайт, авторизуватись, натиснути капчу десь за 15-20 секунд - вільно береш слоти. Вчора взяв два слоти на суботу.
Попитав. Кажуть зранку кожного дня додається щось на поточному або наступному тижні. І в них є ще жива черга. Загалом, вся процедура зайняла 40 хвилин, тобто організовано норм. Ціна десь 5500 грн за терміновий паспорт. Так складається враження, що більше половини стражденних за паспортами чоловіки призовного віку. Певно щось знають
Але ж паспорт чекати 3 місяці. А потім можуть не видати без самі знаєте чого
Chemist 06.02.2024 14:37 пишет: Майже по всіх центрах викладають слоти на 5 день о 19 годині локального часу. Якщо хвилин за пʼять до 19 зайти на сайт, авторизуватись, натиснути капчу десь за 15-20 секунд - вільно береш слоти. Вчора взяв два слоти на суботу.
Дарую лайфхак, в Європі є ціла купа країн, вивчення яких більшість українців прогуляла на уроках географії, не може знайти на мапі, тому туди і не понаїхала. В таких країнах в українських посольствах цілком трапляється тупо повністю вільний електронний запис. Ускладнення тільки одне, треба мати місцеву адресну реєстрацію згідно з місцевим законодавством на день подачі і отримання, на практиці це нескладно, треба просто попросить в готелі чи де там хто ночує.
Drunkard 06.02.2024 19:05 пишет: Ускладнення тільки одне, треба мати місцеву адресну реєстрацію згідно з місцевим законодавством на день подачі і отримання, на практиці це нескладно, треба просто попросить в готелі чи де там хто ночує.
Цікавий варіант, але нажаль напевне що нежиттєвий. Чи є практичний досвід?
Майже по всіх центрах викладають слоти на 5 день о 19 годині локального часу. Якщо хвилин за пʼять до 19 зайти на сайт, авторизуватись, натиснути капчу десь за 15-20 секунд - вільно береш слоти. Вчора взяв два слоти на суботу.
дякую! а з яким саме містом спрацював цей прийом?
Хіба в прохвілі не видно, Київ З. И. Хлопці, ви чого в профилі міста не змінюєте, соромно? А то читаєш: Ровно, Київ, Одеса, Дніпро, а по факту ......
дякую! а з яким саме містом спрацював цей прийом?
Хіба в прохвілі не видно, Київ З. И. Хлопці, ви чого в профилі міста не змінюєте, соромно? А то читаєш: Ровно, Київ, Одеса, Дніпро, а по факту ......
Не знаю як інші, а я вільна людина, хочу змінюю, не хочу - не змінюю. От зараз не хочу
Drunkard 06.02.2024 19:05 пишет: Ускладнення тільки одне, треба мати місцеву адресну реєстрацію згідно з місцевим законодавством на день подачі і отримання, на практиці це нескладно, треба просто попросить в готелі чи де там хто ночує.
Цікавий варіант, але нажаль напевне що нежиттєвий. Чи є практичний досвід?
дякую! сьогодні перевірив, і справді, в кельні в 19 годин місцевого часу можна було забронювати час на через тиждень. місця розібрали приблизно за годину. може комусь згодиться. мені туди 300 євро за переліт, на жаль, спробую в гданську впіймати, але там точно не 19 годин, а якась інша схема